Készpénzes fizetőként is nehéz jó szakembereket találni?
Figyelt kérdés
Vagy jobban ráérnek ha tudják, hogy készpénzben fizetek?2022. márc. 11. 18:26
1/5 anonim válasza:
Mert miben lehet még fizetni? Átutalással? Minden szakembert ki kell fizetni a munka után. Nem a pénzen múlik, hogy találsz-e jó szakembert. Mindenki kp-ban fizet.
2/5 anonim válasza:
Válogathatnak a munkák között, és annyit kérnek amennyit akarnak. Nem érdemes alkudozni, mert akkor nem hozzád mennek dolgozni. Nehéz jó szakembert találni. Mindenki készpénzes megrendelőnek számít, nem szoktak hitelre dolgozni.
3/5 anonim válasza:
A szakemberekek sokat kérnek. A jók még többet. Náluk csak készpénzzel fizethetsz. Vannak cégek, akik jó szakembereket foglalkoztatnak. Náluk lehet utalni is, de ők még annál is többet kérnek.
4/5 anonim válasza:
Mi az, hogy készpénzben fizetsz?
Mindenki abban fizet (vagy azonnali átutalással).
Manapság már az is kisebb csoda, ha nem kéri el előre a pénz egy részét.
5/5 anonim válasza:
Én pont kifogtam egy szakit aki adott számlát és utaltam neki a pénzt. De ez ritka mint a fehérholló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!