Vizes szakember van itt? Mit csinaljunk,ha vizes a fal,folyik valahol a vizvezetek es senki nem vallalja el?
a hozzáértő, dolgozni is tudó szakember ritka kincs.
Megkéri az árát, de meoldja a problémát. Nálatok sokat kell vésni, nagy kosszal jár, ezt nem szívesen csinálják, főleg, ha a megrendelő óccón, gyorsan, kosz hélkül akarja a munkát.
Igen! Vaaaagy menjen a búsba az a generáció, aki okvetlen egyetemre tolta gyermekeit... vagy menjen a búsba az az ált. iskolai tanár, aki a szakiskolát eszközként használta az ijesztgetésre, hogy mi történik ha nem tanul... jön a szakiskola, csak oda leszel jó!
Majdnem biztos vagyok abban, hogy nem kell tetőt bontani, elképzelni nem tudom, hogy másképp nem lehet hozzáférni a (ha jól értem) szennyvízcsőhöz, nem pedig a vízvezetékhez! Ha attól áztatok le, hogy a bojler vizét a WC-be engedte, akkor a szennyvízcsővel van probléma, nem a vízvezetékkel!
8-as hulye 😅
7es ,igen a szennyvizcso egy aknaban megy,ami a tetorol kivulrol elerheto csak ,ha leszedjuk cserepet,szigetelest,tetolecet. Belul csempe es beton fal,be van falazva. 🤦🤦🙆
Sok mindent láttam már az építőiparban, de elképzelni sem tudom, hogy milyen szennyvízelvezetés lehet az, ahol a javításhoz tetőt kell bontani??
Ha közvetlenül a tető alatt van akkor, hogy nem fagy el télen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!