Indukciós főzőlap mögé csempe védő lap?
Figyelt kérdés
Eddig kombi tűzhelyeim voltak, de most indukciós főzőlap és beépített sütőm lesz.
Kérdésem, hogy akinek indukciós lapja van, tesz valami csempe védőt a falra, vagy nem létezik olyan, mint a tűzhelyeken a felhajtható üveglap?
2022. ápr. 6. 07:13
1/6 anonim válasza:
Én nem teszek semmit.
Mondjuk nem is csempe van a falon, hanem konyhai hátfal.
De ha csempe lenne sem tennék semmit.
Ha valami kicsapódik főzés közben, azt szépen le lehet törölni, semmi baja nincs a hátfalnak.
2/6 anonim válasza:
Konyhai hátfal van. Egyszerűen letörlöm, ha valami rácsapódik, bár többnyire az első két helyen főzök a tűzhelyen.
3/6 anonim válasza:
Az indukciós lapra vettem két részes mintás üveglapot, és így plusz munkafelületem lesz, ha nem használom a főzőlapot. Nagyon praktikus, imádom. Ha használom a főzőlapot, akkor felállítom a falra.
Ilyet:
Millió színben, mintával van, kis szilikon talpacskái vannak. Van egy részes, és két részes is.
4/6 anonim válasza:
Konyhai hátfal. Ha kifröcsög valami simán letörölhető.
5/6 anonim válasza:
Nem. Minek? Azért van csempe, nem pedig sima festett fal, mert a csempét két mozdulat letörölni ha ráfröcsög valami.
6/6 anonim válasza:
Azért van a csempe, mert az könnyen tisztítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!