A gázrózsa vagy az indukciós főzőlap? Melyiknek mik az előnyei/hátrányai?
Indukciós.
Könnyű tisztán tartani.
Viszont a hálózat nem biztos hogy elbírja.
Indukciós!
Pro:
- könnyű takarítani
- egyenletesen melegít
- nagyon gyors
- takarékosan működik
- jól néz ki :)
Con:
- figyelembe kell venni hogy bírja-e a hálózat a feszültségét
- nem minden edény jó hozzá (azért hozzáteszem, hogy a legtöbb jó, nem kell nagyon egzotikus edényeket beszerezni)
Nehezen szántam rá magam az indukciósra, de többé nem is vennék mást.
Nekünk van mindkettő, én a nyílt lángot sokkal jobban szeretem és fele annyiba se kerül.
Ezentúl a villanysütőnk max. hőfoka 200 Celsius, a gázsütőé 350-400, fele annyi idő alatt megsül a csirke benne.
Szerintem addig ne is törd ezen a fejedet, amíg nem tudod, hogy mennyit bír el a hálózatod.
Az se mindegy, hogy melyik van már eleve bevezetve.
Sok helyen van indukciós, mert valóban jól néz ki és könnyen tisztán tartható, csak elfelejtik megemlíteni, hogy -hálózatbővítés nélkül- főzés közben egyetlen más elektromos gépet sem tudnak használni, mert lecsapja a kismegszakítót.
Szóval zsebbenyúlós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!