Most cseréljük a gázfőzőlapot indukciósra. Ha az egyes főzőzónák max.1400-1800 KW-ot tudnak "csak" az elég? Milyen gyorsan melegszik fel a víz? (Gyorsabban mint a gázon? )
1400-1800 Watt, kilowattnak az már elég emberes lenne!
Kár lenne vitába szállnom az elektromos főzőlap híveivel, de a gáz továbbra is harmada-negyede annyiba kerül, mint az áram.
Lehet, hogy gyorsabb, de a sört is gyorsabban lehűtöm egy CO2-vel oltóval, mint a mélyhűtővel, de nem lesz olcsóbb!
Nekünk csak gázpalack volt, de (nem mértem ki, de emlékeim/érzésem szerint) jelentősen gyorsabban melegít az indukciós, s ami fő, nem pazarolja el a hő nem kis részét arra, hogy a szobát melegítse lelkesen...
Szerintem 1400-1800W elég, a mienk tud 2000 fölött is talán, de sosem használjuk ott (vízmelegítéskor még felrakom az alapértelmezett 1300-ról, máskor leveszem 800-ra, tartósan pedig többnyire még lejjebb). Inkább az a baj, hogy 300 W a legkisebb, s azt is ki-bekapcsolással oldja meg és kifut a kicsi edény s azt hiszem, nagynál is van szitu, amikor ez sok...
Én szeretem az indukciósat, a gázt eleve utáltam takarítani :) Mivel nálunk úgysincs gáz, logikus lépés volt a villany használata. De ahol van, ott is sokan szeretik.
A Háttérhatalom hígítja a gázt, mi? :)
Biztos azzal az anyaggal, amit a chemtrailbe is tesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!