Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül a vízvezetékcsere?

Mennyibe kerül a vízvezetékcsere?

Figyelt kérdés
Kb. mennyibe kerülhet egy 49 nm-es lakás fürdőszobájában és konyhájában a vízvezetékek cseréje?

febr. 16. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 700ezre mondott a szaki, hogy konyhában ennyiért cserél két csövet.

Kiraktam mint macskát szrni.

febr. 16. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Megnéztem youtube-on 3videót, utána anyagárban megcsináltam magamnak.
febr. 16. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

úgy átlagban 250-300Eft nettó az alapvezetékek cseréje. Ebben van a régi kibontása; majd 1 új konyhai, 1 mosdó, és 1 fürdőkád kiállás új nyomó és pvc szenyvízcsövekkel és csak próbadugókkal(sarokszelep nincs). Ha wc- kiállást, meg mosógép kiállást is akarsz újat, az plusz 30-30.

A burkolás utáni összes kiállás felszerelvényezés, az egy másik munka, ami kb 45-50eft,..anyag nélkül: ( Összes sarokszelep,...konyhaicsap+szifon, Mosdó+csap+szifon felszerelése, kádtöltőcsap és fürdőkád szifon felszerelése + 1 db tusoló felfúrása)

Én ennyiért csinálom

tegnapelőtt 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!