Milyen beépíthető indukciós főzőlapot/elektromos sütőt vegyek?
Kinek melyik márkával/típussal van jó/rossz tapasztalata?
Mit ajánlanátok?
Nekem egy AEG kombinált főzőlapom van. Kettő indukciós és kettő kerámiabetétes. Csak az indukcióst használom. Nagyon jó tapasztalatom van vele. Nagyon gyorsan elkésuül rajta az étel. A két indukciós laphoz van egy power funkció, amit ha bekapcsolok, kb 3 perc alatt felforralja a vizet.
Van rajta melegen tartó funkció és a villanyszámlámon nem nagyon veszek észre változást, mióta ezt használom.
A sütő része is nagyon jó. Van benne grill, alul-felül sütés, légkeverés, infrasütés. Külön előnye a sütősít (igaz abból csak egy van benne).
Abszolút elégedett vagyok úgy, hogy viág életemben gáztűzhely párti voltam.
Rossza tapasztalatom 6 év alatt semmi.
A pontos típust nem tudnám megmondani, da ha érdekel, otthon megnézem.
Köszönöm, a pontos típus talán azért nem annyira fontos ebben az esetben, mert kizárólag indukciósat szeretnék, de azt megjegyezem, hogy az AEG-ről ilyen jó véleménnyel vagy. :)
Tulajdonképpen miért jó a kerámialappal kombinált? (főleg, hogy írod is, hogy csak az indukciósak használod)
Indukciós a legjobb nekem 2-zónás van simán elég kevés helyet foglal praktikus .
Gorenje márkájú .
Sütőm nincsen .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!