Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ennél a lámpánál mire vonatkoz...

Ennél a lámpánál mire vonatkozhat, hogy 146 cm magasság?

Figyelt kérdés

[link]

Így ami nyitó képen van az lenne 146 cm, tehát a lámpa és egy pici vezeték. Vagy az életben jóval hosszabb vezetéke van és azzal együtt 146 cm?

Próbáltam több helyen is keresni, hogy mekkora lehet az arany rész, de sehol se találtam méreteket. Ha ilyen rövid vezetéke van, akkor nekem hatalmasnak tűnik a lámpa, vagy 80-90 cm biztos lehet.

ma 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem maga a lámpa 146 cm, mert külön írja, hogy a kábel hossza 100 cm
ma 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
A lámpabúra 15cm. Arányaiban nézve a képet, abban a fém keretben biztos, hogy nem fér el majdnem 10x az a búra, inkább 3x. Tehát a keret lehet 46cm +van hozzá 1m kábel, tehát gyárilag max 146cm-t lehet lelógatni
ma 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
38%

A lámpa méretét mutatja.

Menj rá az oldalon a lámpák oldalra és ott a csillárok között megnézheted a többit is! Én is ezt tettem. Több lámpát is megnéztem és ez a lámpa magasságát, szélességét jelenti attól függően hol melyik méret a jellemző. Ennél a lámpánál a magassága, vagyis hogy a mennyezettől lefelé 146cm hosszan fog lenyúlni. Egy 2,5m magas lakásban ha felrakod mondjuk az asztal fölé, akkor az alja már koppan az asztalon.

Ezen a linken a csillárnál a "Hosszúság 100 cm Szélesség 58 cm Magasság 60 cm", konkrétan egy ekkora dobozba férne bele a csillár összeszerelve, ezek a kész lámpa méretei.

[link]

A tiednél "Átmérő 20 cm Magasság 146 cm", azaz egy 20cm széles és 146cm hosszú hengerbe férne bele, közel másfél métert lóg le a plafonról. Ott érdemes megvenni ahol minimum 2-2,5 méteres a belmagasság.

ma 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!