Mitől old le időszakosan a Fi relé?
Sziasztok!
Újonnan szerelt hálózat új szondaval fi relével stb.
Schneider Fi relé, kismegszakitók.
30mA 40A (1 fázis)
Vmi időszakosan veri a Fi relét.
"Hálózatba" kapcsolás után eltelt 6-7 óra és utánna periódikusan 3-5 percenként oldott le a fi relé.
A fűtetlen garázsban van egy hűtőláda, az okozhat ilyen problémát?
Mivel mélyen fekszik a település ezért szennyvíz szivattyú van (nincs benne fi relé ellenőriztem, nem a 2 fi relé "veszik" össze)
Viszont manuálisan elindítottam és fent maradt minden.
Mégis csak a hűtőláda lenne a meghült garázsban? De miért csak 3-5 percenként ?
Költözzek be estére nullákat kikötni vagy mi?
Amikor kiértem 3p és pukk a Fi relé, aztán rá 2x 10p-re.
Kezdő villanyszerelő vagyok hibaelhárítás téren kevés tapasztalattal.
Köszi mindenkinek!
A testzarlatos szennyvíz szivattyú okozta a problémát!
Újra mértem mindent. Elkezdtem hibát feltárni végül a szivattyúig jutottam.
Mivel a szennyvíz szivattyú jelenleg az udvari áramkörön van (lámpák, kint a fagyasztó, dugalj, szivattyú stb) kissé nehezebb volt a szűrés.
Kapott egy 2. fi relet egyébként az udvar a mai napon. De végeredményben a szivattyú okozta a zavart...
Ki cserélték azóta nincs gond.
Persze tiszta sor!
Csak igazából életveszélyes volt a hálózat, mindenből próbáltam a legjobb minőségűt venni, de mindenki tud pikk pakk 400-500 ezret zsebbol kirántani. Idővel természetesen jobban szakaszolva lesz (ígyis lett kialakítva)csak most ennyire futtotta az ügyfélnek. Még pl. A vízcső eph is hátra van, dehát kellene kb 50m mkh, ami megint nem 2ft. 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!