Szerintetek hívjak statikust?Hogy működik a dolog egy ilyen esetben,egy ház összeomlásra mennyi az esély,mik a közvetlen előjelek,betud következni villámcsapás szerűen?
Nemrég vettem egy két szintes 85nm-es házat,elég magas,van vagy 10 méter a ház,ami egyébként viszonylag fiatal(durván 30 éve lett kész) viszont egyenletlen a parketta és néhány fal lent és fent és lejt is a ház balról jobbra,kívűlről nem látszik,egy nagyobb repedés van,de nem annyira vészes,kőműves látta,az aztmondta hogy szerinte nem veszélyes,alá kell alapozni..Bent a festés előtt volt egy-két valamivel mélyebb repedés de azt a festő hálózással megoldotta és azóta nincs gond,viszont mostanában elkezdtem tartani attól hogy a fejemre omlik,ezek a remélhetőleg téveszmék kezdtek gyötörtni,ami arra sarkallt hogy lehet hívni kéne egy statikust...Szerintetek?
Megmondom őszintén a vételkor nekem nagyon fel sem tűnt..
Ha jól sejtem ez koszorú, s nem áthidaló.
Nem létezik, hogy ez valaha is vízszintes volt.
Be voltak rúgva, s rosszul zsaluzták ki.
Több fotó esetleg?
Nem vagyok szakmabeli.
Továbbra is fenntartom a 13. hozzászólásban írt válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!