Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan kell kárbejelentő...

Hogyan kell kárbejelentő levelet írni?

Figyelt kérdés
Kárbejelentéső levelet kell írnom a biztosítónak, hogy a villám belecsapott a házba.. viszont nem tudom hogyan kell és mintát sem találtam:(

2019. jan. 16. 23:28
 1/4 A kérdező kommentje:
kárbejelentő*
2019. jan. 16. 23:31
 2/4 anonim válasza:
78%

Felhívod a biztosítót vagy felmész a weboldalukra.

Általában van erre nyomtatványuk vagy valamilyen online felület.

2019. jan. 16. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Vagy beírod a gugliba, hogy "kárbejelentő lap lakás XY biztosító". Nem szerelmeslevelet kell nekik írni, hanem egy ilyen űrlapot kitölteni.

De én nem emlékszem, hogy mostanában olyan nagy villámlás lett volna bárhol az országban. Vagyis igen, szilveszterkor nagy dörgés-villámlás volt, de azt nem fogja elfogadni a biztosító. Esetleg valami házi feladat? Akkor elég oktondi lehet a tanár.

2019. jan. 17. 06:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen házi feladatként kaptam és én sem értettem hogy mire gondol, mivel ilyen esetben nem "levelet" kell írni..
2019. jan. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!