Új lefolyó kiépítése meglévő lakásban?
Kacérkodom a gondolattal, hogy a jelenlegi nappaliba költöztetem a konyhánkat. Az tiszta sor, hogy a vízvezetéket el lehet szépen vezetni a falban, nekem a lefolyóval kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha jól gondolom, a lefolyót a legrövidebb úton padlóban kell kiépíteni. Nagyjából 4-5 méterrel szeretném távolabb vinni a mostani kiállástól. Ekkor tulajdonképpen a mostani és jövőbeni lefolyó között kell a padlót a legrövidebb úton feltörni, és letenni a lefolyócsövet?
Én azért megbeszélném ezt a kolosszális ötletet az alattam lakókkal is.
Mert nem biztos, hogy örülnének neki ha pl. a hálószobájuk felett bugyogna a lefolyó, dübörögne a mosogatógép, vagy klopfolnád a húst.
Én családi házban lakok, így engem nem érint.
Viszont van egy lakásom is és ott még az is borzasztóan lehallatszik, ha csak odébb húznak egy széket felettem.
#18 nem, ez abszolút nem igaz, még újépítésű esetében sem. Panellakásnál, esetleg.
Az emberek megvesznek 50-60 milliós lakásokat, biztos nem fogja átalakítani praktikusabbra, ha úgy jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!