A légbeszívó alkalmas a lefolyó víz levegősítésére?
Figyelt kérdés
Adott egy túlfolyó nélküli kézmosó, melyben ha még a szűrő is lassít a víz lefolyásán, idővel dugulás alakul ki a lerakódás miatt. Bugyogva is folyik le a víz, ez árulkodó. Ha pedig örvény alakul ki, úgy levegőt beszívva nagyon hamar lefolyik. Érezhetően igényelné a levegősítést a lefolyás. Ehhez alkalmas a szifon és a és fal közé tett légbeszívó? A gumimembrános konstrukció a lefolyásnál fog levegőztetni?2021. nov. 9. 19:17
1/6 anonim válasza:
Ebben az esetben én közvetlen a kézmosó alá tenném.
Vagy a kézmosó rácsa alá tennék be egy csövet amivékonyabb a lefolyónál.
Tehát rács csavar ki, bele akkora csövet amibe a csavar is átmegy.
Így a víz egy része kiszorul lefolyáskor, a belső csövön meg kap levegőt, egyből a lefolyónál.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is csakis a kézmosó alá gondoltam.
A csöves dolgot, "amibe a csavar is átmegy" sajnos többszöri olvasatra sem sikerül teljesen értenem.
2021. nov. 9. 23:48
3/6 anonim válasza:
Bocsi, ahol lefolyik a víz, felszeded a mosdóban lévő kis rácsot; egy csavar tartja elvileg, és oda a lefolyóba aplikálsz egy csövet.
A túlfolyó nyílása ott csatlakozik elvileg a lefolyócsőbe.
4/6 A kérdező kommentje:
Akril kézmosó teknő, sajnos nincsen túlfolyó, ez az alapvető probléma, aminek megoldásához nem tudom alkalmas-e egy légbeszívó.
2021. nov. 10. 06:45
5/6 anonim válasza:
Nem jó olyan mosogató szifon aminek van mosógép csatlakozó kiállása?
bár lehet ott meg kifolyna a víz
6/6 A kérdező kommentje:
Jó lehetne, azt megtoldva flexi csővel.
2021. nov. 10. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!