Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Bontás nélküli felújításhoz...

Bontás nélküli felújításhoz kaphatnék tippeket?

Figyelt kérdés

Egy legatyásodott lakást szeretnénk rendbehozni és utána bérbeadni. 30 éve nem volt hozzányúlva.. retrocsempe, linóleum stb.

Tippeket szeretnék anyagokra, eljárásokra, amivel költséghatékony módon élhetőbbé tudnám tenni a lakást.

Pl láttam, hogy van csempe festés, de annyak a végeredménye annyira nem tetszik.

Csempére esetleg fel lehettenni valami egyéb vízálló dekorlapokat.

linóleumra esetleg tehetek valami olcsóbb vinil padlót? ha felszedem akkor meg kell küzdenem az aljzattkiegyenlítéssel.

Nyílászárók problémásak még, lepattogzott sok helyen a zománc.. azzal se tudom mit kéne kezdeni.. lekaparni nagyon nagy melónak tűnik, de teljes cserét most nem akarnék..

2022. jan. 10. 12:25
1 2
 11/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Én is felújítom a fürdőt, zománcfestékkel, akril spray-el. Csiszolás nélkül fújtam, csak próbaképpen, ha 5 évente is ld kell újra festeni is megéri nekem.
2022. jan. 10. 21:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Mire használtad a zománcfestéket és mire az akril spray-t?

Mondjuk a mostani fürdőnkben minden sárga, a wc, a kerámia mosdó és a kád is, szóval ha a kádat fehérre fújom önmagában az elüthet a többitől.. persze lehet van sárga akril spray is.. majd megnézem.

2022. jan. 10. 21:42
 13/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Zuhanyzótálcát, zománc jó radiátor felújításához, lambéria, csempe.
2022. jan. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!