Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vakolatról eltávolítani a...

Vakolatról eltávolítani a mész festéket mivel lehet?

Figyelt kérdés
230 nm falfelület levakarása 700 ezer forint lenne.És a festő így nem vállalja el.Nem tud rá glettelni.

2022. jan. 7. 12:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Így van, nedvesíteni, aztán spaklivaletolni amit lehet, amit nem, azt rácsos falkaparóval... a zsiráfot én sajnálom erre, inkább nekiállítok egy culágert aztán had izmosodjon.
2022. jan. 8. 13:31
 22/24 anonim ***** válasza:
De ha tényleg mész, és rendesen nedvesítesz (meleg víz) akkor minden le kell jöjjön spaklival.
2022. jan. 8. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:

#18 Többet ér a te ügyes kezed, meg, hogy sajátod a ház, mint a magát szakinak mondó pénzéhes irigy gyökér. 700 ezer Ft-al, meg 10M-val itt dobálózik, ja, mellényzsebből. Nem azért spórol valaki, mert szegény, hanem mert fogja a pénzt és úgy lesz módos. Arra semmi garancia, hogy a 700 ezres meg tudja csinálni úgy, hogy utána a festő őkegyelmének megfeleljen.

Nonszensz, hogy a festő nem vállalta, ez is a munka része. Oké, megteheti, de elmond mindent a "mesterember" minőségéről. Mintha az orvos nem műtene hajléktalant, vagy olyan esetet ami 1 óránál hosszabb. Ezek po.fáznának a legjobban, ha megesne velük.

Kérdező, ess neki vizezni, egy kisebb részen meglátod feljön-e, ha nem akkor falkaparó. De nézd meg tapad-e rá a glett, tutira mészfesték-e. Ne ess kétségbe, ez csak egy kuli munka. Én se gondolkoznék a helyedben, hogy magam csinálom, mondjuk a spórolás mellett én szeretem is.

2022. jan. 8. 15:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2022. jan. 9. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!