Vakolatról eltávolítani a mész festéket mivel lehet?
#18 Többet ér a te ügyes kezed, meg, hogy sajátod a ház, mint a magát szakinak mondó pénzéhes irigy gyökér. 700 ezer Ft-al, meg 10M-val itt dobálózik, ja, mellényzsebből. Nem azért spórol valaki, mert szegény, hanem mert fogja a pénzt és úgy lesz módos. Arra semmi garancia, hogy a 700 ezres meg tudja csinálni úgy, hogy utána a festő őkegyelmének megfeleljen.
Nonszensz, hogy a festő nem vállalta, ez is a munka része. Oké, megteheti, de elmond mindent a "mesterember" minőségéről. Mintha az orvos nem műtene hajléktalant, vagy olyan esetet ami 1 óránál hosszabb. Ezek po.fáznának a legjobban, ha megesne velük.
Kérdező, ess neki vizezni, egy kisebb részen meglátod feljön-e, ha nem akkor falkaparó. De nézd meg tapad-e rá a glett, tutira mészfesték-e. Ne ess kétségbe, ez csak egy kuli munka. Én se gondolkoznék a helyedben, hogy magam csinálom, mondjuk a spórolás mellett én szeretem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!