Más is érezte úgy, hogy bele őrül a lakásfelújításba és legszívesebben felgyújtaná az egészet?
Piromán hajlamaim nincsenek, de szerintem sokaknál eljön az a pont, amikor elgondolkodik a kiszálláson.
Mi egy olyan pártól vettünk ingatlant, akiknek ráment a kapcsolatuk az építkezés utáni hibák kijavítására.
#1 Igen! Én ezért kérem mindig azt, a megrendelőtől, hogy amennyiben közös az ingatlan (értsd van feleség vagy élettárs) akkor okvetlen legyen ott amikor átbeszéljük az egészet mi, hogy legyen és minden közben felmerülő kérdésnél kérdezze ki a véleményét is. Nem csak egyesek kapcsolata megy rá arra, ha ez nem történik meg, hanem az én idegeim is, hogy férfinak jó úgy, ahogy én jónak vélem és felajánlom, hogy esetleg így, persze hogy jó! Pacsi, haverság miegymás... aztán jön A nő, és azt kérdi mi ez? Ezt én nem így akartam! :) Fordítva is előfordul, szó se róla!
Nem! Nem álltam még ott! Tudniillik azért nem, mert tudom mit hogyan és mi után mi következik! Ez egy foglalkozás! Szakmának nem mondanám! Egy foglalkozás, hogy ezt tudod! Tudja szinte az összes ép.ipari szakember is (aki nem kétbites), de nem tudja ezt egy laikus! Szóval aki nem tudja, az tart egyszer ott, hogy kiszállna vagy felgyújtaná vagy addig fajul, hogy amiatt elválnak! Ezt is megkell fizetni, szó se róla... ha nem tudod, akkor megkell fizetni! Ha nem tudod megfizetni vagy nem is akarod, akkor is megfizeted, de akkor az is lehet, hogy duplán!
fejben dől el minden. Megtehettem, tehát a fürdőszoba burkoláson kívül nem kellett szakembert hívnom. Ablakcserék,ajtócserék, kívül-belül hőszigetelés, parketták, járókövek..brrr...
A lényeg, hogy kell egy átlagosnál türelmesebb feleség, aki bízik a férjében, és egy év múlva(de ikább másfél) boldogan néz körül a lakásban...minden új, és I/A minőség(magunknak csináltam, hosszú időre)..
Azt beismerem, hogy néha bosszankodtam, mert például a ragasztott mennyezet leesett..mint kiderült, a nagyáruházban vásárolt vödrös ragasztó selejt volt.
Nem szabad ilyenkor törni-zúzni dühöngeni, mert ami egtörtént, az megtörtént..az okát kell megkeresni, és tenni róla..
Jó érzés ilyenkor a kis költséggel üzemeltethető meleg lakásban élvezni a munkám gyümölcsét. A környéken látni a szakik áldásos tevékenységét...Isten irgalmazzon.
Felújítás??? ...az szanatórium egy építkezéshez képest!
Akkor most képzeld el, hogy mit jelent egy építkezés!
Mi alig vártuk, hogy kész legyen és eladhassuk, mert elváltunk.
Persze, igen. Minket leginkább a szakik idegeltek ki - nem veszi fel a telefont, halogat, nem jön, lassan dolgozik, nem dolgozik, stb, mindezt aranyáron.
Elhatároztuk hogy csak arra hívunk szakit amire kvázi kötelező (pl. villanyórát csak villanyszerelő köthette be) minden mást magunk csinálunk. Onnantól annyira nem volt agybaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!