Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Jakuzzit tenni panel harmadik...

Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.

Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?

Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be

2021. nov. 28. 15:12
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

40.-re.

De ő igényes ember, és fejlődik. :)

2021. nov. 28. 18:21
 42/51 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jött be mert én nem ilyen feélfújható vackot akarok hanem 1,5 milliós van kiszemelve
2021. nov. 28. 18:26
 43/51 anonim válasza:
100%

Kérdező, nem értem miért írtad ki a kérdést. Ki és jó leírta milyen problémák merülbek majd fel (válaszoltak a kérdésedre). Ezek szerint neked csak az a válasz jó, amiben azt írják, nem lesz problémád belőle.

Akkor most jól figyelj.

Indulj és vedd meg a jakuzzit, daruztasd be, bontsd ki az ablakot ha nem fér be, aztán töltsd fel vízzel.

Ha nem szakad le az emelet, akkor imádkozz, hogy azalatt a két nap alatt, amíg bent lesz a cucc, ne vetemedjen meg alatta semmi, mert akkor már lakásod sem lesz.

Ja igen. Azért írtam a 2 napot, mert kb ennyi időbe fog telni, amíg a lakók fele a darus akciót követően feljelent és a hatóság kirakatja az épület elé a cuccot. Ha pénteken csinálod, akkor a hétvége miatt lehet 3 napod is lesz. Szóval a darut ne vidd sehová, kelleni fog még.

Találj ki mást, kezdd egy vödörrel, jó lesz oda az is. :)

Sokáig éltem panelben, ez az egyik hátránya, a korlátozott beépíthetőség, helyhiány, a besavanyodott szomszédok mellett. Alig vártam, hogy családi házba költözhessek.

2021. nov. 29. 02:00
 44/51 anonim válasza:
75%
A ki és jó = mindenki.
2021. nov. 29. 02:02
 45/51 anonim ***** válasza:
95%
14 éve van kültéri jacuzzink. Nem tenném nappaliba, hacsak nem valami 100 nm-es extrán kialakított valami lenne. Csapvízzel lehet tölteni, nem teszi tönkre, eleve van bennük ozongenerátorés kezelni kell a vizet, nem félévente, hanem 2-3 havonta cserélni a vizet. A villanyszámlád az egekben lesz, a nappalid úszni fog állandóan, ráadásul rengeteg pára lesz. Nekünk 5 személyes van, de tuti panelbe nem raknám.
2021. nov. 29. 05:13
 46/51 anonim ***** válasza:
79%
Az ózongenerator nem szedi ki a csaovízből az asvanyi anyagokat, ha erre értetted. Viszont fertőtlenít, ezért sem kell 2-3 havonta vizet cserelni
2021. nov. 29. 06:06
 47/51 anonim ***** válasza:
91%

46.

Írtam, hogy 14 éve használjuk, nyár kivételével napi szinten. Szerintem tisztában vagyok vele, főleg, hogy a legprofibb ember szervízeli az országban, hogy mit kell vele csinálni.

2021. nov. 29. 06:23
 48/51 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem fedett, akkor megértem a 2-3 hónapot, egyéb esetben hót felesleges. egy jacuzzi élettartama nem 14 év, nem ennyi idő alatt megy tönkre és a szervizelések számából is látható, hogy megfelelően bánsz vele vagy sem, a csapvíz az alap, hogy nem való bele, ehhez csak egy ici-pici tudás kell
2021. nov. 29. 06:37
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Mint írtam kültéri, de bentit se cserélném félévente csak. Tudás ide-oda, ioncserélt víz ide-oda, látom milyena víz, vegykezelve, szűrve, ozongenerátorral. Ha neked lenne benne kedved fürödni, hajrá. 14 éves a gép, de folyamatosan cserélve vannak benne az alkatrészek, motor, kezelő, vízmelegítő stb., szinte a test az eredeti már rajta.
2021. nov. 29. 06:53
 50/51 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén, csak gratulálni tudok, hogy a józan észt felül múlja a hencegés iránti vágy.

Egy társasházban vannak szabályok, amire te fittyet hánysz. Történt már olyan eset, amikor alsóbb szinteken kiszedték a falakat, fentebb meg megrepedtek, megsüllyedtek elemek. Ha annyira sok pénzed van költözz el kertes házba, ott ezt szankciók nélkül megteheted. Ha meg nincs akkor fogadd el, hogy eddig ér a takaród. Ha valami történik, akár emberéletekbe kerül, akkor mit gondolsz ki lesz a felelős? Pereskedhetsz évekig. De elég ha csak feljelentenek, akkor is ugyanez a vége. Egy ítélet után meg már lehet máshogy látnád a dolgokat, hogy nem érte meg egy ilyen hülyeség miatt éveket ülni. Komolyan kérdező, ha van még egy kis lelkiismereted akkor gondold ezt át mégegyszer!

2021. nov. 29. 07:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!