Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?
Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.
Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?
Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be
40.-re.
De ő igényes ember, és fejlődik. :)
Kérdező, nem értem miért írtad ki a kérdést. Ki és jó leírta milyen problémák merülbek majd fel (válaszoltak a kérdésedre). Ezek szerint neked csak az a válasz jó, amiben azt írják, nem lesz problémád belőle.
Akkor most jól figyelj.
Indulj és vedd meg a jakuzzit, daruztasd be, bontsd ki az ablakot ha nem fér be, aztán töltsd fel vízzel.
Ha nem szakad le az emelet, akkor imádkozz, hogy azalatt a két nap alatt, amíg bent lesz a cucc, ne vetemedjen meg alatta semmi, mert akkor már lakásod sem lesz.
Ja igen. Azért írtam a 2 napot, mert kb ennyi időbe fog telni, amíg a lakók fele a darus akciót követően feljelent és a hatóság kirakatja az épület elé a cuccot. Ha pénteken csinálod, akkor a hétvége miatt lehet 3 napod is lesz. Szóval a darut ne vidd sehová, kelleni fog még.
Találj ki mást, kezdd egy vödörrel, jó lesz oda az is. :)
Sokáig éltem panelben, ez az egyik hátránya, a korlátozott beépíthetőség, helyhiány, a besavanyodott szomszédok mellett. Alig vártam, hogy családi házba költözhessek.
46.
Írtam, hogy 14 éve használjuk, nyár kivételével napi szinten. Szerintem tisztában vagyok vele, főleg, hogy a legprofibb ember szervízeli az országban, hogy mit kell vele csinálni.
Őszintén, csak gratulálni tudok, hogy a józan észt felül múlja a hencegés iránti vágy.
Egy társasházban vannak szabályok, amire te fittyet hánysz. Történt már olyan eset, amikor alsóbb szinteken kiszedték a falakat, fentebb meg megrepedtek, megsüllyedtek elemek. Ha annyira sok pénzed van költözz el kertes házba, ott ezt szankciók nélkül megteheted. Ha meg nincs akkor fogadd el, hogy eddig ér a takaród. Ha valami történik, akár emberéletekbe kerül, akkor mit gondolsz ki lesz a felelős? Pereskedhetsz évekig. De elég ha csak feljelentenek, akkor is ugyanez a vége. Egy ítélet után meg már lehet máshogy látnád a dolgokat, hogy nem érte meg egy ilyen hülyeség miatt éveket ülni. Komolyan kérdező, ha van még egy kis lelkiismereted akkor gondold ezt át mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!