Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Jakuzzit tenni panel harmadik...

Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.

Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?

Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be

2021. nov. 28. 15:12
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

De milyen kivitelezőről karattyolsz?

Semmi kivitelezés nem kell , bedaruzzuk a jakuzzit itt bent 6an helyére tesszük, bekötöm az áramot , feltöltöm vizzel és kész lehet csobbani

Az meg hogy milyen hangos nem érdekel szomszéd is van hogy fúr farag , semmi kzöe hozzá, anmnyira nem hangos bátyámnál is van ott szoktuk használni , igaz az kint van de semmi hangja szinte , nem rossztabb mint egy mosógép

2021. nov. 28. 15:37
 12/51 anonim ***** válasza:
91%

Jól van b+ ha ilyen hülye vagy, mint egy segg, akkor bárhányan is magyarázhatunk neked. Építsed meg a jakuzzidat a nyavalyás paneledbe, oszt' nézzél, mint hal a szatyorban, mikor az egész patkányfészek összeomlik, a rendőr pedig elvisz, aztán Csillag a vége (de vigyél vazelint is, szeretjük az ilyen fiúkákat), no meg a többi lekó a nyakadba perel fejenként 11...28 milliós kártérítést.

Ezt akarod?

2021. nov. 28. 15:49
 13/51 A kérdező kommentje:
Erre akartam volna választ kapni de mindenki csak támad, hogy a kivitelező hogy a szomszéd miközben nem erről szóolt a kérdés
2021. nov. 28. 15:56
 14/51 anonim ***** válasza:
87%
És a víz cserét hogy oldod meg? Hova engeded le azt a nagy mennyiségű vizet es hogy töltöd fel ionmentes vízzel? Vagy nem csereled, mert megvebni vót pénz de fenntartani már nincs?
2021. nov. 28. 15:59
 15/51 A kérdező kommentje:

Előbb már írtam, van rajta kifolyó csonk amire ráteszek slagot és szimplán leeresztem a kádba slagon át

Honnan veszitek ezt a hülyeséget hogy nem lehet csapvizzel felölteni, szürőházon keresztül kell feltölteni

Minek okoskodik itt olyan aki nem is ért a témához?

2021. nov. 28. 16:02
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Na, ilyen őrültek miatt félek panelben lakni. Vegyél családiházat
2021. nov. 28. 16:27
 17/51 A kérdező kommentje:
Más társasházaknál is láttam már hogy daruztak fel erkélyre jakuzzit most ha egy erkély elbírja akkor egy tömör beton épület nem?
2021. nov. 28. 16:56
 18/51 anonim ***** válasza:
91%

"Honnan veszitek ezt a hülyeséget hogy nem lehet csapvizzel felölteni, szürőházon keresztül kell feltölteni"

Onnan barátom, hogy 1) jártam iskolába és nem vagyok olyan iszonyat suta, mint te. 2) nekem is can jazzucim és TUDOM, hogy nem lehet feldönteni csapvízzel, mert az ásványi anyagot miatt tönkre fog menni.

Minek akarsz jazzucit, ha még az alapokat sem tudod és semmit sem értesz hozzá? Hmm?

2021. nov. 28. 17:05
 19/51 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem tudod hogy kell használni a jakuzzidat , nem simán feltöltöd vízzel SZÜÜRŐHÁZON át töltöd ami kiszűri ezeket , vagy valami ezer éves gagyi vackod van ami erre nem képes az lehet, vagy csak nem tudod!

2021. nov. 28. 17:06
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly vettem, azaz személyesen ide csinaltattam, nagyon régi vacak :) A szűrőház a falevelet kiszűri, de a vízből nem csinál ioncserélt vizet te észkombájn. Ne égesd már magad a tudaatlanságoddal
2021. nov. 28. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!