Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?
Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.
Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?
Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be
Akkor miből töltöd ha nem csapvizből okoska? Szerinted minden házban meg lakásban van fúrt kúr vagy egy csobogó patak?
MEGSÚGOM neked hogy bizony a szőrbetétetek és egyből dolgok , filterek, amik benne vannak azok bizony kiszűrik ezeket, NEM VÉLETLENÜL a szürőházon át töltöd fel és nem csak úgy a jakuzziba öntöd a vizet, milyen falevelet kéne hogy megszűrjön vizfelöltéskor okoska? A VIZET közvetlen odaeereszted bele szürőházon átg nem csak simán ennek a falevél az oka biztos, OKÉ
"Előbb már írtam, van rajta kifolyó csonk amire ráteszek slagot és szimplán leeresztem a kádba slagon át"
Ha legalább a 8 általános kijártad volna, akkor tudnád, hogy az alsó csonkból nem fog kifolyni a víz a magasabban lévő kádperemen át.
Max az alsó szomszédod kádjába.
De hajrá.
így van ez, amikor a hülyeség párosul a lendülettel.
29.-re.
KOMOLYAN!
Ha a tihanyi luxusprésházad udvarára akarnád a kádat, akkor, ÉN, őszintén irígyelnélek.
De te egy panelben lakol tezsvír!
Tudod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!