Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Jakuzzit tenni panel harmadik...

Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?

Figyelt kérdés

Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.

Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?

Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be

2021. nov. 28. 15:12
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Akkor miből töltöd ha nem csapvizből okoska? Szerinted minden házban meg lakásban van fúrt kúr vagy egy csobogó patak?

MEGSÚGOM neked hogy bizony a szőrbetétetek és egyből dolgok , filterek, amik benne vannak azok bizony kiszűrik ezeket, NEM VÉLETLENÜL a szürőházon át töltöd fel és nem csak úgy a jakuzziba öntöd a vizet, milyen falevelet kéne hogy megszűrjön vizfelöltéskor okoska? A VIZET közvetlen odaeereszted bele szürőházon átg nem csak simán ennek a falevél az oka biztos, OKÉ

2021. nov. 28. 17:11
 22/51 anonim ***** válasza:
87%
Van erre egy ioncserélő berendezés okoska, ami a csapvízből valóban kiszedi az ionokat, a szűrő ezt nem fogja megtenni, azok csak a szennyeződest fogják fel
2021. nov. 28. 17:16
 23/51 A kérdező kommentje:
Na csak nekem lett igazam addig okoskodtál, így van a jakuzziban van ilyen ezért töltöd a szürőházon át, látod látod
2021. nov. 28. 17:20
 24/51 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem szűrőházon töltöm, ennyire ostoba vagy, hogy 2 mondatot sem tudsz felfogni?
2021. nov. 28. 17:21
 25/51 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudod hogy kell feltölteni a jakuzzidat
2021. nov. 28. 17:27
 26/51 anonim ***** válasza:
90%

"Előbb már írtam, van rajta kifolyó csonk amire ráteszek slagot és szimplán leeresztem a kádba slagon át"

Ha legalább a 8 általános kijártad volna, akkor tudnád, hogy az alsó csonkból nem fog kifolyni a víz a magasabban lévő kádperemen át.

Max az alsó szomszédod kádjába.

De hajrá.

így van ez, amikor a hülyeség párosul a lendülettel.

2021. nov. 28. 17:27
 27/51 A kérdező kommentje:
Hát ez egyre jobb egyre nagyobb hülyeségeket irkáltok , TUDOM hgogy kell feltölteni és leereszteni is , TÖBBSZÖR csináltam már TÖBB féle jakuzzin is
2021. nov. 28. 17:33
 28/51 anonim ***** válasza:
97%

Ne halgasá a sok csövesbánatra, csak lehúznak

[link]

[link]

2021. nov. 28. 17:36
 29/51 A kérdező kommentje:
Ott tartunk hogy irigykednek az emberre ha megteheti hogy vesz magának egy jakuzzit ahelyett hogy vagy segitenek vagy ha nem tudnak lépnek tovább
2021. nov. 28. 17:42
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

29.-re.

KOMOLYAN!

Ha a tihanyi luxusprésházad udvarára akarnád a kádat, akkor, ÉN, őszintén irígyelnélek.

De te egy panelben lakol tezsvír!

Tudod: [link]

2021. nov. 28. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!