Jakuzzit tenni panel harmadik emeleti nappaliba okozhat gondot?
Most vagyunk felújítás alatt többek között az erkélynél is nyílászárók stb, teljes átalakítás tehát ott lenne hely bedaruzni egy 3 személyes jakuzzit.
Vízzel feltöltve kb. 1,5 tonna lenne , nappali egyik sarkába tennénk be, ez okozhat gondot súly miatt vagy nem lenne gond vele?
Gyorsan kell eldönteni mert addig tudjuk betenni amíg az erkélynél van hely , simán lépcsőházba meg ajtókon nem fér be
Én 1,5 tonnát nem bíznék egy panel elemre.
Egyébként statikustól kérj írásban véleményt! Ha itt idegenek azt mondják, nyugodtan, és baj lesz, te leszel a felelős.
Én sem raknék panelba ilyet, nekünk van jazuzzink, a teraszon kint, de elég hangos, ugye ha noncs bekapcsolva, időnként akkor is bekapcsol és tisztítja magát, rendesen bugyog. A szomszéd biztos nem tolerálná. Meg iszonyat párát csinál, mi a teraszt körbe fedtük,de fixre nen vált be, mert mjkor ment, bepárásodott az egész helység es marta a szemünket, torkunkat, pedig nincs benne klór.
Fél évente kell cserélni benne a vizet, ami iszonyat mennyiség ugye és csak a tisztított viz jó bele, a sima csapvíz tönkre teszi, ezt is macerás lenne ott fent megoldano szerintem
Rendben van, hogy a sarokgarnitúrában ott ül 10 bálnaember, aki 100+ kiló (fogyókúra, értelmes életmód?? vagy ilyen fuxos nagydarab C kategória?) de ehhez még hozzá kell adni a jakuzziba töltött 1-2 köbméter vizet. Mindjárt 3 tonnánál járunk.
aztán meg ugyanmár hogy a f...enébe vezetnéd át a hideg-melegvizet, meg a szennycsatornát bármelyik vizes strangból a nappaliba?
Engedd csak el szépen a kérdést, és majd akkor gyúrj rá, amikor a sajátodat építed. Abban oda teszed a jakuzzit, ahová akarod.
A statikus pedig nem csak hogy szakvéleményt ad, hanem a saját seggét is védi, mert ha az ő engedélye alapján kerül beépítésre a dolog, és ennek ellenére összeomlik az egész pusztulat, akkor ő megy a böribe.
Kizártnak tartom, hogy talaßlsz olyan kivitelezöt, aki ezt emgcsinálná neked.
Ugyanis ha összeomlik a panel, és esetleg még meghal egy csomó ember, akkor nem csak te, hanem ö is hosszabb idöre megy a börtönbe, illetve emellett sok milliárdos kártérítést kell fizetni mindkettötöknek!
Nem kell hideg meleg viz... nem ismered a jakuzzit miért válaszolsz ?
Ezt feltöltöm vízzel és van benne fütőegység , az tartja melegen a vizet, szimplán rádugok csapra egy csonkot egy slagot és feltöltöm vele, amikor meg le kell engedni van jakuzzin egy leeresztő csonk amire szintén mehet a slag aztán kádba kiengedem vizet
Milyen 3 tonna ?? Arról halottál már hogy vízkiszorítás ha ennyire okosnak hiszed magad engem meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!