Van hangja, van légmozgás tőle (amivel együtt a por is jobban mozog).
Persze ez nem mindenkit zavar, engem pl. egyáltalán nem. Apukám meg képtelen elviselni. Emberfüggő.
"Van hangja, van légmozgás tőle (amivel együtt a por is jobban mozog)"
Ami itt felmerült a hozzászólásban ez sem feltétlenül igaz... A baj azzal van hogy általában az emberek a legolcsóbb alapgépeket veszik majd használják és utána elmondják hogy ez egy retek! Ahelyett hogy beszélnének egy ténylegesen igazi szakemberrel nem valami kóklerrel és kérnének szakvéleményt... Itt olyanra gondolok aki nem csak pár éve foglalkozik ezzel!
Már nagyon nagyon régóta vannak olyan klímák amik nem kavarják a port huzatmentes működést biztosítanak és csendes módban kifejezetten halk működés jellemzi a gépeket... Ez nem a 150-200 ezres kategória! tudom ezt veszik a legtöbben de ettől ne várjanak felsőbb középkategóriás vagy prémium szintet de főleg azt ne hogy csendes legyen... Általában elmondható hogy a drágább készülék ebben az esetben jobb... Tehát lehetőleg ne a legaljából legyen kiválasztva a készülék!
Ha elolvastad volna a következő mondatot is, láthattad volna hogy engem nem zavar, sehol nem állítottam hogy "retek". :)
Nem a legolcsóbb készülékről írtam, és bár téged vagy engem nem zavar, bizony vannak emberek akiknek a halk működés is hátrány a teljesen néma fűtőtestekkel szemben. :)
Újra leírom, nekem sincs gondom a klímával, de ettől még azt állítani hogy "nincs" hátránya szimpla hazugság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!