Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Falon kívüli dugalj, kapcsoló?

Falon kívüli dugalj, kapcsoló?

Figyelt kérdés
Teljes villanyhálózat felújítás után szerelvényezés következne panelben. 98%-ban süllyesztett dugaljak és kapcsolók lettek kialakítva, viszont a 4 cm-es válaszfalnak köszönhetően néhány helyen (konyha, fürdő, wc) csak falon kívüli megoldás jöhetett szóba. Van valakinek tapasztalata abban, hogy hogyan lehet ezt igényes keretek között kivitelezni? Van Legrand falon kívüli keret. Azt láttam, de az erre a célra van kitalálva? Abba milyen kapcsoló, dugalj szerelhető?

2021. aug. 30. 12:44
 1/8 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Keress minél laposabb, falon kívüli szerelvényt. 4-5 centiset sztem már találni. Az már nem bántja annyira a szemet.
2021. aug. 30. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos nem túl ízlésesek.. 🙂
2021. aug. 30. 16:16
 3/8 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Hát máshogy nem igazán tudod megoldani.
2021. aug. 31. 06:47
 4/8 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
2021. aug. 31. 06:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper! Köszönöm szépen! Az eddigi legjobb kapcsolók! Ezzel már meg tudok barátkozni
2021. aug. 31. 09:04
 6/8 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Szívesen.
2021. aug. 31. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:

"Van Legrand falon kívüli keret. Azt láttam, de az erre a célra van kitalálva? Abba milyen kapcsoló, dugalj szerelhető?"

A normál süllyesztett szerelvények mennek bele. Nekem van egy Valena (átmeneti megoldásnak kellett). Kb. 3,5 cm magas maga a keret, egy kapcsolóval együtt kb. 5,5 cm.

A sima 1-es konnektor belefér, a 2-est nem tudom, olyanom nincs.

2021. aug. 31. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is!
2021. aug. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!