Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Illik vendégül látni a szakemb...

Illik vendégül látni a szakembereket felújításnál?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm a válaszokat. Mint látjátok első felújítás.

Jövőhéten 3 szakember fog dolgozni a lakáson 7 napig. Ez egy új lakás, nem ott élünk, teljesen üres. Innivalót, kávét, egy kis rágcsát tervezek nekik otthagyni, de ebédet illik/kell biztosítanom?

Nyilván a munkadíjukat megfizetem, tehát én feltételeztem, hogy étkezést nem kell biztosítanom. De anyósom ragaszkodik hozzá, hogy márpedig minden szakembernek főzni kell ebédet minden napra...meg persze sütit, tízórait, stb. Ugye ez csak a régi falusias szokás? Mert túl sok időm nem lenne rá.

2021. aug. 9. 19:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig 12 ezer/nm a burkolás, addig férjen ebbe bele a saját étkezése és ásványvize is
2021. aug. 18. 15:36
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megint csak hangsúlyoznám, hogy nem a szakemberek kérték. Csak bedőltem anyósomnak (pár évente egyszer csak csőbe húz.. :) )

Lezárult a festés. Mindennel elégedettek voltunk. Hagytunk ott vizet, kis üdítőt, illetve mikor naponta egyszer dél körül átugrottam vittem kávét. Nagyon hálásak voltak érte. Egy forinttal nem kértek többet, mint a megbeszélt ár volt, pedig volt 1 nap csúszás egy előtte nagyon elbaszott fal miatt.

Köszönöm még egyszer a véleményeket.

2021. aug. 19. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!