Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Illik vendégül látni a szakemb...

Illik vendégül látni a szakembereket felújításnál?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm a válaszokat. Mint látjátok első felújítás.

Jövőhéten 3 szakember fog dolgozni a lakáson 7 napig. Ez egy új lakás, nem ott élünk, teljesen üres. Innivalót, kávét, egy kis rágcsát tervezek nekik otthagyni, de ebédet illik/kell biztosítanom?

Nyilván a munkadíjukat megfizetem, tehát én feltételeztem, hogy étkezést nem kell biztosítanom. De anyósom ragaszkodik hozzá, hogy márpedig minden szakembernek főzni kell ebédet minden napra...meg persze sütit, tízórait, stb. Ugye ez csak a régi falusias szokás? Mert túl sok időm nem lenne rá.

2021. aug. 9. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
Hát ha egész nap ott van és mi is eszünk, megkínálom. Pár órás melónál nem.
2021. aug. 9. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Miután manapság a szakik aranyárban dolgoznak, ezért akár a Gundelbe is elmehetnének minden nap ebédelni.

A kávé ill. üdítő az természetesen belefér.

2021. aug. 9. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Én azért adtam az asztalosnak ebédet, szendvicset, mert ha nem teszem, a mai napig nem készül el a bútor. Egyszerűen 10 felé ért ide, csak szombatonként tudott jönni, és ha délben elmegy ebédelni, egy hétig nem látom többet. Így viszont másfél nap alatt elkészült.

Soha senki mást nem kínáltam semmivel, legfeljebb vízzel. Kávé nincs is a háznál, emiatt meg nem fogok venni. Viszont ha valaki egész nap itt dolgozott, és nem evett, én sem ettem természetesen, megvártam míg végzett.

2021. aug. 9. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszerű, vigyenek magukkal kaját. Én is viszek a munkába ennivalót és még sokan mások is. Amúgy is nagyon el vannak kényelmesedve manapság a szakik hát még komplett étkezést is kapjanak...
2021. aug. 10. 07:03
 15/22 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem mindig kell a mamàra hallgatni 😅😉
2021. aug. 10. 07:34
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Kávét (olcsót) és vizet mindig kapnak, de egyebet nem. Ott a munkabér.
2021. aug. 10. 09:47
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Egymilliárd felújításon vagyok túl.

Nyáron hűtött szódát biztosítottam, a többi évszakban csapvizet.

Ha éppen ott tartózkodtam és volt rá lehetőségek hogy főzzek kávét akkor megkínáltam mindegyiket egytől egyig.

Kaja? Soha. Milyen rágcsa? Bazmeg szotyizni meg kekszet zabálni mennek vagy dolgozni?

2021. aug. 10. 16:44
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem a szakemberek elvárása volt, ezt most is kiemelném! A kedves mama osztotta csak a szokásos életbölcseségét (hülyeségeit) és emiatt elbizonytalanodtam.

Kávét, vizet, innivalót otthagyok majd.

2021. aug. 10. 17:37
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

10 eve festek, eleinte Magyarorszagon es eddig 1 helyen kinaltak csak ebeddel de az a kuncsaft a fonoknek a baratja volt, nem idegen.

Sok helyen nem is kinalnak semmivel. Ahol kinalnak valamivel ott kave, viz, udito szokott lenni, neha sutemeny.

Ha nem vagy ott akkor mar a hideg viz is nagyon jonak szamit.

Ha van ott egy kis huto, benne vizzel annak mar orulni fognak.

Mi altalaban uj epitesu hazaknal dolgozunk ahol a tulaj nincs ott, csak neha benez. Most nem reg volt egy tulaj aki hozott nekunk hideg uditot, amugy senki semmit nem hoz oda a hazhoz.

2021. aug. 15. 02:38
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül vizet, kólát és gyümölcslét kikészítettem nekik. Hűtő sajnos nincs benne még. Én nem annál a lakásnál vagyok, de időnként átugrok majd.

2021. aug. 15. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!