Ha a házat teljesen szigeteljük+tetőcsere, mennyivel lesz melegebb?
Figyelt kérdés
Kb. 20 éves ház. Még nagypapám építette a barátaival, elég nagy, emeletes ház. Kandallóval és gázzal fűtünk, de télen elég nehezen melegszik fel. Emiatt ugye jóval több fára is van szükség. Volt olyan, hogy egy reggel télen a nappaliban 8(!) fok volt. Ha kap egy szigetelést és új tetőt, könnyebben felmelegszik majd és jobban is tartja a hőt? Bocsi, ha hülye kérdés, de nagyon nem vagyok otthon a témában.😅2021. júl. 31. 14:52
11/14 anonim válasza:
Az semmire se jó, már bocs, csak egy hőkamera ér valamit. Nekem van, mivel gépész vagyok, sokszor hasznát veszem
12/14 anonim válasza:
Jó, ha figyelembe veszed, hogy nem minden hőszigetelő anyag egyformán véd és ugyanennek a vastagsága is befolyásolja. Nekünk a panelprogramban 16 cm vastag volt a fal. Az összes lakó alig fűtött valamicskét, mert meleget termel a főzőlap, a sütő, a TV, a rádió stb., meg a levegő, amit kilélegzünk. Persze - szellőztetni kell, de csak pár percig, nehogy kihűljenek a falak.
13/14 mindentudó99 válasza:
Ha 180 ért vettél fát egy télre akkor olcsón fűtötted ki a házat csak szólok
14/14 A kérdező kommentje:
13-as, sajnos nem megfelelően fűtötte fel. Lehetett volna ez a duplája is, akkor sem lett volna kellemes idő a házban😕
2021. júl. 31. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!