Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lenne fentartásod egy női...

Lenne fentartásod egy női burkolóval szemben?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2021. júl. 6. 17:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ilyenekre gondoltam, mint az utolsó, de ezek szerint ő a kisebbség. :)
2021. júl. 6. 19:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék az biztos. De ha jól dolgozik, miért ne?

Azért komoly fizikai munka, nem véletlenül szinte csak férfiak csinálják.

2021. júl. 6. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőként nagyon szimpatikus lenne, tuti előnyben részesíteném a férfiakkal szemben.
2021. júl. 6. 21:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék. Ettől függetlenül nem lennének prekoncepcióim. A munkája érdekel, nem a neme.
2021. júl. 6. 23:32
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem lenne fenntartásom.
2021. júl. 7. 07:05
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Ugyanannyi fenntartásom lenne mint egy férfinál.

Viszont ha referenciát kérnék akkor biztos azt hinné hogy azért mert nő.

Megrendelőként engem kizárólag a minőségi munka érdekel.

Ha pedig fizetek akkor a női burkoló cipeli a csempét vakolja a falat keveri a ragasztót.

Cipeli fel akár az emeletre a zsákos anyagokat betont.

Hagyjuk már...

2021. júl. 7. 21:33
 17/19 A kérdező kommentje:

16-os, olyan pasikkal jártam edzésre, akik még egy 20 kilós rudat sem tudtak megemelni ellenben én 60-al edzettem :D ezért nem értem a felfogásodat, nem egy pasit ismerek, akinek a 25 kilós zsák is lehetetlen lenne..

Mellesleg nagyon nagyon ritka az a burkoló, aki vállal cipekedést, főleg nem egy lift nélküli házba. Arra ott van a praktiker házhozszállítása...

2021. júl. 7. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyetlen kivétel talán a 76 éves csontsovány alkoholista szomszédunk, de rajta kívül nem igazán találkoztam még olyan férfitársammal, aki ne bírna el 25 kilót, túlzásnak megteszi, de értem a közelítő célzást! :) Az ilyenek amúgy leginkább a szellemi foglalkozású emberek, hát igen, nekünk fizikai munkásoknak meg se kottyan néhány tíz kiló, és nem kell külön konditerembe járni! :D #10-es voltam.
2021. júl. 7. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg nagyon nagyon ritka az a burkoló, aki vállal cipekedést, főleg nem egy lift nélküli házba. Arra ott van a praktiker házhozszállítása..."

Ezt nem értem, a barkácsáruházak szállítói is csak kirakják a raklapot az áruval a megadott címre, de nem visznek fel egyenként 25 vagy 40 kilós zsákokat az emeletre. Akiket ismertem burkolót vagy kőművest, rendszerint ők viszik be az adott helyiségbe az anyagot.

2021. júl. 12. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!