Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lenne fentartásod egy női...

Lenne fentartásod egy női burkolóval szemben?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2021. júl. 6. 17:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Par napja keresett vki női kőművest. Jelentkezz be nála. 😁
2021. júl. 6. 17:38
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha nem az általam javasolt munkaruhát viseli.
2021. júl. 6. 17:44
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem, én csak meglepődnék rajta de inkább pozitív értelemben.
2021. júl. 6. 17:44
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Nagyanyaink kozott sokan dolgoztak hasonloan furcsa munkaban, mint pl. noi esztergalyos ... persze semmi kivetni valot nem latok benne.

Burkolas nem olyan nehez fizikai munka, ha ugyesen csinalja miert ne?

2021. júl. 6. 18:00
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem nehéééz??? A sok agyatlan újgazdag,amiket kér...egy "kisebb" lap 45*90(de van 120*120-is)--szerinted?

Ha az a női burkoló egy szegedi csaj,akkor biztosan NEM,hisz a kollégáktól hallottam,hogy jól dolgozik.

2021. júl. 6. 18:15
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Egy dolog biztos: neked sokkal jobban állna egy "kőműves dekoltázs". :-) Egyébként nem lenne kifogásom ellene, de az igaz, hogy fizikailag nehéz munka.
2021. júl. 6. 18:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem sirkoves lanyt ... nem csak ismertem, hanem ezerrel udvaroltam neki :) Fu de jo csaj volt ... de azert meglepodtem amikor elmondta, hogy kovet farag :)
2021. júl. 6. 18:20
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Az se semmi...én anno tanultam stokkolni, kell hozzá csukló.
2021. júl. 6. 18:22
 9/19 Metionin ***** válasza:
88%
Nem. Alapból sem de amikor külföldön laktam, jött villanyszerelő csaj, az útépítő brigádban is voltak csajok, meg egy olyan csajjal is találkoztam, aki ablakokat rak be. Valahogy nekem tök okésnak tűnik, ha jól dolgozik és fizikailag bírja, akkor simán csinálhatja nő is ezeket.
2021. júl. 6. 18:37
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
Meglepődnék rajta, de utána meg frusztrált lennék, hogy férfi létemre egy nő csinálja meg helyettem!
2021. júl. 6. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!