Alberletet felujitani?
Sziasztok.
Orokoltem egy lakast, Nagyapamtol.
A lakas egy megyeszekhely abazplut belvarosaban van, kb 60nm, 1,5 szobas liftes nyugati fekvesu
Viszont, szeretnem kiadni alberletbe hatarozott idore hogy a megnagyobb felujitasokat kesobb elvegezhessem rajta.
Jelenleg amik vannak benne:
Muanyag nyilaszarok, uj bejarati ajto
Laminalt a nappali, es a kis szoba
Berendezett, francia agy, kanape, ruhas szekreny es kisebb tarolos szekreny, agynemus szekreny, tv, mosogep, huto mikro suto porszivo
Ami rosszabb allapotu
Fureszporos tapeta nem a legszebb allapotu de szakadasmentes, tisztasagi festest terveztem ra sima feherrel
Linoleum van az eloszobaba vegig a konyhaban a furdoben es a wcben
Konyhabutor regi de tiszta
Furdoszoba kadas regi de tiszta
Egyenlore hatarozott idore 6 honapra tervezem kiadni 50.000 Forintert + rezsi (20.000 ft egy fore mindennel egyutt tv-internettel- kozos koltseg, vilany viz futes gaz melegviz)
Kesobb teljesen felszeretnem ujitani, burkolni, konyhabutor csere, furdoszoba wc teljes teljes felujitas az egesz lakasra kiterjedoen
Akkor 75-80 ezret szeretnek elkerni havonta.
Soha nem eltem albiban, nem tudom mit erdemes eleinte megcsinalni az alberloknek? Realis az ar? Nekem celom kiadni, de azt sem szeretnem ha az arral kene jatszanom ki veszi ki.
Koszonom a tanacsokat!
Hat :) Nem tudom.
Azert is ragaszkodok burkolashoz srb, mert meg azzal sem azt a “szintet” uti meg ami nekem igazan tetszik, szerintem csak szukseges.
Linoleum ma egy szep egyszeru lakasban mar ne legyen, es itt a furdoben wcben eloszobaban es a konyhaban is az van raadasul eleg ramaty allapotban piros es told szinben pompazik nem is a szebbik ko minta szeruseg lenne legalabb:) illetve voltak belso nyilas zarok amik szinten nagyon ramaty allapotban vannak azokat kicsereltem uj muanyag szigeteltre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!