Az albérletet ki lehet festeni, átrendezni, falba fúrni, stb?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 21:29
1/10 anonim válasza:
A szerződésedtől függ. Beszéld meg a tulajdonossal.
Ma már veszélyes szerződés nélkül bérelni.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem. És egyébként ha te lennél pl egy bérbeadó, akkor megengednéd, hogy egy ilyet felvarázsoljanak a falra?: [link] vagy ez nagyon tulaj függő?
2013. szept. 13. 21:37
3/10 kovpet válasza:
Ha a tulaj engedi, akkor lehet. Én nem engedném, csak akkor, ha jó sok a kaució és kijön belőle a helyreállítás, ha elmentek 2 hónap múlva :)
4/10 anonim válasza:
Ha kiköltözéskor fehér a fal, akkor mindegy, milyen volt előtte.
5/10 A kérdező kommentje:
a fehér fal, amit odaadtak nekünk az majdnem hogy szürke volt, és ujjlenyomatos, és zsírkrétás... ugyogy szerintem nem kell a SZÉP mintát lefestetni, bár nem tudom, majd megkérdezem, ha azt mondjátok, meg kell vele beszélni.
2013. szept. 13. 22:01
6/10 anonim válasza:
Ha hosszútávú a bérlet, miért ne.
7/10 anonim válasza:
Általában azzal a feltétellel, hogy kiköltözéskor le is fested, eltünteted a lyukat a falon, stb. meg szokták engedni, ez a kikötése a kaució visszaadásának.
8/10 anonim válasza:
"a fehér fal, amit odaadtak nekünk az majdnem hogy szürke volt, és ujjlenyomatos, és zsírkrétás... ugyogy szerintem nem kell a SZÉP mintát lefestetni, bár nem tudom, majd megkérdezem, ha azt mondjátok, meg kell vele beszélni."
egy tulaj sem fogja hagyni, hogy az idétlen sablonszöveget ott hagyd a falon. Lehet, hogy neked ez szép, szerintem veszettül gagyi, de ez mindegy. Az albérleti szerződések MINDEN ESETBEN úgy szólnak, hogy a lakásnak a kapott állapotban kell lennie - azaz a falnak is fehérnek kell lennie, nem nyáladzós szöveggel teleírva...
9/10 anonim válasza:
sztem is írtó gagyi ez a szöveg :D én engedném, h átfessék, fessenek rá vmit, de ezt amit te akarsz, ezt tuti nem :D
10/10 anonim válasza:
Bérbeadó lennék, minden további nélkül engedném, természetesen egyeztetés után! Nyilván minden gagyi, hülyeséget nem engednék fel rakni/festeni, de ha a kedves albérlőnek így nő az otthon érzete, az nekem is jó. Kellemessé válik számára a környezet, boldogabb lesz, ezért hosszabb ideig marad (talán). Szóval, tuti engedném! Egyet viszont halkan megjegyeznék! Szerintem keress más ötletet, amivel előrukkolhatsz a tulaj előtt, ezt lehet nem engedné meg, ha csak magamból indulok ki. :/ De amúgy jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!