Van valami ilyesmi albérletet? Bárhol jó
olcsóbb ha panzióba mész. 1 éjszakát hetente ki lehet csengetni, olcsóbb mint az albi. a bárhol jó meg kicsit tág fogalom... gondolom hét közben laksz valahol. ha ez mondjuk Nyíregyháza, és én Szombathelyen mondok neked ilyen albit, akkor többe kerülne az utazgatásod mint maga szállás.
16 éves vagy, de egy normális mondatot megfogalmazni nem tudsz. remélem érettségizni nem tervezel, mert kivágnak mint a kakis cicát...
"De én nem egy hétvégére hanem februarig minden hétvégére"
Akkor minden hétvégén kiveszel egy szobát. Mondjuk egy albi lenne 35-40e plusz rezsi, szóval 50-60e Ft. Négy hétvége szállást pedig vehetsz mondjuk 20 ezerből...
Hát azért valami vonzáskörzetet nem ártana írnod, mert ha Soproni vagy, akkor mondhat az ember neked Záhonyban albérletet, és akkor már a vonat lenne egy 10-es retúrba.
Albérleteket meg aki tud az havi szinten fog kiadni, szal lehet jobban járnál tényleg egy szállodával.
Drágám! ha igényes, valóban intelligens ember lennél, akkor az írásod is ezt tükrözné. Hiába dicsekszel az eredményeiddel, engem hidegen hagy. Remélem a cikkeidben nem így írsz, mert sok dolga lesz a korrektornak.
A kollégáim biztos nagyon utálnak, de kiválóan leplezik, mert mindegyikkel jóban vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!