Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van valami ilyesmi albérletet?...

Van valami ilyesmi albérletet? Bárhol jó

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szeretnék olyan albérletet , hogy hétvégi... Attól függ mennyit kell érte fizetni, de ha vki tud vagy olyan albérletet ami hétvégente szabad stb... szóval aki tud hétvégi albérletet vagy hétvégi munkát.. akárhol az írjon köszönöm! 16/L
2013. aug. 25. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
hogy mivan? Egy hétvégére kéne csak albérlet? Azt nem albérletnek hívják, hanem szállodának, szállásnak, panziónak, meg ilyesminek.
2013. aug. 25. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Na nem mondod! De én nem egy hétvégére hanem februarig minden hétvégére :))
2013. aug. 25. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:

olcsóbb ha panzióba mész. 1 éjszakát hetente ki lehet csengetni, olcsóbb mint az albi. a bárhol jó meg kicsit tág fogalom... gondolom hét közben laksz valahol. ha ez mondjuk Nyíregyháza, és én Szombathelyen mondok neked ilyen albit, akkor többe kerülne az utazgatásod mint maga szállás.

16 éves vagy, de egy normális mondatot megfogalmazni nem tudsz. remélem érettségizni nem tervezel, mert kivágnak mint a kakis cicát...

2013. aug. 25. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:

"De én nem egy hétvégére hanem februarig minden hétvégére"

Akkor minden hétvégén kiveszel egy szobát. Mondjuk egy albi lenne 35-40e plusz rezsi, szóval 50-60e Ft. Négy hétvége szállást pedig vehetsz mondjuk 20 ezerből...

2013. aug. 26. 00:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát azért valami vonzáskörzetet nem ártana írnod, mert ha Soproni vagy, akkor mondhat az ember neked Záhonyban albérletet, és akkor már a vonat lenne egy 10-es retúrba.

Albérleteket meg aki tud az havi szinten fog kiadni, szal lehet jobban járnál tényleg egy szállodával.

2013. aug. 26. 17:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves hármas! Mielőtt valakit megsérteni próbálsz, gondolkodj! Nos engem nem tudsz ... az hogy mi a véleményed, örülök hogy megosztottad velem. Csak szólok!!! Újságírónak tanulok kitűnő eredményekkel... Vers író pályázatról 47 első, második illetve harmadik helyezeti oklevélell rendelkezem!!! A tanárok szerint jobb a fogalmazási képességemint egy mai 25-30évesnek. Magyarul köszi, hogy itt jártál! Próbáltál belém kötni egy "menőnek" tűnő kommentel! De nem jött be! Egyébként egy ilyen pimasz, bunko embert se fognak felvenni vagy ha fel is vesznek, a kollégáid utálni fognak...!!!!
2013. aug. 27. 05:23
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Drágám! ha igényes, valóban intelligens ember lennél, akkor az írásod is ezt tükrözné. Hiába dicsekszel az eredményeiddel, engem hidegen hagy. Remélem a cikkeidben nem így írsz, mert sok dolga lesz a korrektornak.

A kollégáim biztos nagyon utálnak, de kiválóan leplezik, mert mindegyikkel jóban vagyok :D

2013. aug. 27. 09:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha megbántottalak és a személyes jogaidat sértettem meg! Nem szerettem volna a szintedre süllyedni de sikerült. Tényleg neharagudj, hogy ezt tettem!!
2013. aug. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!