Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Alberletet felujitani?

Alberletet felujitani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Orokoltem egy lakast, Nagyapamtol.

A lakas egy megyeszekhely abazplut belvarosaban van, kb 60nm, 1,5 szobas liftes nyugati fekvesu

Viszont, szeretnem kiadni alberletbe hatarozott idore hogy a megnagyobb felujitasokat kesobb elvegezhessem rajta.

Jelenleg amik vannak benne:

Muanyag nyilaszarok, uj bejarati ajto

Laminalt a nappali, es a kis szoba

Berendezett, francia agy, kanape, ruhas szekreny es kisebb tarolos szekreny, agynemus szekreny, tv, mosogep, huto mikro suto porszivo

Ami rosszabb allapotu

Fureszporos tapeta nem a legszebb allapotu de szakadasmentes, tisztasagi festest terveztem ra sima feherrel

Linoleum van az eloszobaba vegig a konyhaban a furdoben es a wcben

Konyhabutor regi de tiszta

Furdoszoba kadas regi de tiszta

Egyenlore hatarozott idore 6 honapra tervezem kiadni 50.000 Forintert + rezsi (20.000 ft egy fore mindennel egyutt tv-internettel- kozos koltseg, vilany viz futes gaz melegviz)

Kesobb teljesen felszeretnem ujitani, burkolni, konyhabutor csere, furdoszoba wc teljes teljes felujitas az egesz lakasra kiterjedoen

Akkor 75-80 ezret szeretnek elkerni havonta.

Soha nem eltem albiban, nem tudom mit erdemes eleinte megcsinalni az alberloknek? Realis az ar? Nekem celom kiadni, de azt sem szeretnem ha az arral kene jatszanom ki veszi ki.

Koszonom a tanacsokat!

2021. júl. 1. 23:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Marmint az alberloknek mi az igenye amit en elvegeznek a lakason.
2021. júl. 1. 23:39
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagy erkelyes az kimaradt.

Arra gondoltam hogy kisallatot is engedek, de akkor +10ezer havonta a koltseg.(60e) 2 havi kaucio, kozjegyzoi szerzodes..

2021. júl. 1. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 6 hónapra adod ki akkor nem érdemes sokat szarakodni vele. Aki kiveszi az úgyis csak "ideiglenesen jólesz" alapon fog választani és az ár fontosabb tényező lesz mint a kád meg a konyhabútor
2021. júl. 1. 23:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom

Es altalabossagban milyen igenyek vannak a lakasok “minosegere” butorokra?

2021. júl. 1. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, üresen is kiadhatod. Attól függ, melyik megyeszékhely, de nagyon olcsónak tűnik, a duplája a reális ár, ha pl. Győr, Debrecen.

A falat le is radirozhatod.

A jogi részre helyezz nagyobb hangsúlyt inkább, esetleg olyannal adasd ki, aki ért az emberekhez, ki a becsületes bérlő.

2021. júl. 2. 01:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Szolnok
2021. júl. 2. 07:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit leirtal az alapjan ez igy teljesen normalis. En mielott meglevo dolgokat cserelnek le inkabb olyat csinalnek ami eddig nincs, pl legkondi, redony, stb.

Azt azert szamold ki hogy mennyi ido alatt jonne vissza a felujitas koltsege. Sajat allitasod szerint 25-30al tobbet tudnal kerni erte akkor igy siman lehet hogy 10-20 ev mire megterul a felujitas, addigra meg lehet megint felujitani.

2021. júl. 2. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a már komoly érdeklődőtől, hogy mit szeretne (emiatt magasabb lenne a bérleti díj amíg ott lakik), vagy mit csinálna meg saját maga (falak színe stb...) és emiatt kicsit csökkentenéd az árat. Sok mindent lehet előre tisztázni és megbeszélni.
2021. júl. 2. 11:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Redony ilyesmik is vannak.

Mindenkepp igy fogok eljarni :)

2021. júl. 2. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Akkor ugy tunik ez a lakas nem szorul felujitasra. Mas dolog hogy ha te laknal ott es akkor nyilvan felujitod a neked megfelelo szinvonalra, de kiadasra sose fog visszajonni ha egy olyan ujitasz fel ami most is jo. Ha mar annyira lepusztult hogy nem tudod rendesen kiadni akkor megeri, de ez majd 10 ev mulva jon el talan.
2021. júl. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!