Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy találtatok albérletet?

Hogy találtatok albérletet?

Figyelt kérdés
Ingatlan.com-ot nezegetek, megyek is hetfon majd nezni 1-2-t, de erdemes bemenni ingatlanirodakba is?!
2021. jún. 26. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ingatlanirodákat felejtsd el, sokkal jobban jársz facebook csoportokkal.
2021. jún. 26. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Az ingatlanosok mindent felraknak ingatlan.com-ra, teljesen felesleges irodákba menni.

A lényeg a gyorsaság, hirdetésfigyelőt állítsd be, ha tetszik azonnal hívd, és amint tudod nézd meg, lehetőleg még aznap.

És legyen nálad a foglaló.

Jó lakást jó áron csak így tudsz kivenni.

2021. jún. 26. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ingatlan.com, jofogas.hu, facebook csoportok
2021. jún. 26. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én végül facebook csoportban találtam, de jófogáson is érdemes megnézni
2021. jún. 26. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonon az eddigi kommenteket:)
2021. jún. 26. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy felesleges ingatlanirodába bemenni. Én volt, hogy próbálkoztam, elmondtam mit szeretnék. A válasz az volt, hogy majd küldik ami megfelel az elvárásaimnak. Csak olyanokat küldtek, amik ugyan lehet, hogy a legújabb hirdetéseik voltak, de mindig volt valami, ami nem tett eleget az elvárásaimnak. Szerintem csak random küldik, hátha...

Eddig ismerősöktől béreltem, aztán a jófogáson találtam egyet. Az fontos, hogy olyat ne vegyél ki, amit már hónapok óta hirdetnek, mert valami gáz lehet vele. Ha mégis kivennéd, nagyon nagyon alaposan nézd meg. (Legutóbb én hülye, naívan belefutottam ebbe és pl. a beköltözéskor derült ki, hogy igazából az egyik szobában nincs konnektor, a másikban meg csak egy lehetetlen helyen van 3.) Most újra keresek :) Ha ingatlanos mutatja meg, azzal nem sokat fogsz érni, sok kérdésre nem fog tudni válaszolni (nekünk legutóbb 3 nap alatt nem tudta kideríteni, hogy jöhet-e kutya, 1 hete elérhetetlen, gondolom kiadta másnak, pedig amúgy kivettük volna, meg is mutatta). Legjobb, ha ott van a tulaj is. Ha valami tényleg nagyon nagyon tetszik, akkor én is azt mondom, hogy foglalóval a kezedben menj, mert pillanatok alatt elkapkodják. Három olyan is volt, hogy esélyem se volt mégcsak megnézni se, mert másnapra kivették.

2021. jún. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!