Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Gázterv utólag?

Gázterv utólag?

Figyelt kérdés
Házfelújításkor megbíztunk egy vállalkozót a fűtés felújításával, aki azt mondta, ő intézi a gáztervet, engedélyeket is, benne van az árban. Mint utólag kiderült, nem intézte, azaz a felújítás elkészült, a tervre azt mondja hónapok óta, hogy folyamatban van, de erős a gyanúnk, hogy csak hiteget, hazudik, főleg, mert legutóbb azt mondta, ha gondoljuk, vegyük a kezünkbe a dolgot, és csináltassunk tervet... Kérdésem, hogy ilyet lehet utólag, vagy ezzel mindenképpen meg fogjuk szívni? Sajnos fogalmunk sem volt, hogy működik ez, bíztunk a szakiban, hogy majd ő tudja, most meg nem tudunk továbblépni, mert nincs terv, engedély.
2021. márc. 17. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem volna egy javaslatom...

Ahol laksz,a gázszolgáltatónál van ezeknek az engedélyeztetőknek egy irodájuk,-pár emberrel,akik kijárnak...

Na ezekkel,vagy ezek közül eggyel kéne beszélni,elmondani a történetet(talán a szerelő úr(?) neve említése nélkül). Mivel Ők adják az engedélyt,első kézből tudnák a megoldást is...szerintem.

2021. márc. 17. 21:52
 22/27 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Gázszolgáltatónak ne szólj még majd kikötik itt szezon közben. Úgy csináld ahogy írtam. Egy normális szerelő megoldja.
2021. márc. 17. 22:59
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Megpróbáljuk kirugdosni belőle a terveket meg az átvételt, közben igyekszem beszélni pár szerelővevel a környéken, hátha valaki némi pénzért segít ezt megoldani.

Hihetetlen egyébként, hogy tényleg a legtöbb szaki ennyire rohadék, hogy nem lehet bennük megbízni, közben milliókat kérnek el a munkáért :(

2021. márc. 18. 06:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Én a saját káromon tanultam.

Addig nem adok oda neki ey ft-ot se amíg nem jó ahogy nekem tetszik..

Pl nekem az a faxfej szétêgette a falaimat is...

Aztán ráfogta h hát úgyis felíjítok nem mindegy...

2021. márc. 18. 07:23
 25/27 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mi is megtanultuk egy életre. Meg hogy az ismerős ajánlása szart sem ér.
2021. márc. 18. 08:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2021. márc. 23. 19:04
 27/27 A kérdező kommentje:
Némi fenyegetőzés hatására szerzett emberünk egy tervezőt és ő elintézi utólag. Persze most már minden lépését ellenőrizzük, de úgy néz ki, rendben lesz a dolog.
2021. márc. 24. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!