Gázterv utólag?
Szívtátok... Azonnali feljelentés máshogy nem megy, mert neki kellett volna intézni.
Szerelt is valamit? Szerződés van? Számla?
Ki kell bontani mindent ha már szerelt be... Gázszolgáltatónak kell előbb engedélyeztetni.
Fel kell jelenteni kártérítést kell kérnj
Gáztervezetet le kell adni ezt bevizsgálja a szolgáltató ha ő azt mondja ok akkor lehet beépíteni mindent ez a menete...
Na most lehet megoldja egy másik szerelő de ha kocsog a szolgáltató akkor kifogja szedetni.
Imádkozzál...
Nekem dettó ugyanez volt.
Nyomorult átvert, fűtött minden, benne is laktam. Bedöglött a kazán...akkor derült ki h nincs gázterv meg semmi engedély... Azóta nincs melegvizem, szerelő nem jöhet ki az engedélyek miatt...
Ügyvéddel rámentem... Bontani mindent, falfesték javítás... Ő cekke minden... Én tapasztalatból írtam h valszeg kifogják bontani, legalábbis nekem kibontották
Sőt annyira kísértetiesen hasonló h elgondolkodtam te vagy e a gázos...
Ha igen csak szólok kinyalhatod a seggem 🤣🤣🤣 megérdemelted
Jobban teszed még most keresel egy normális ügyvédet vigyázz nem mindegyik ért hozzá!
Ez csalás és megtévesztés nekem így lett indítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!