Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit javasoltok a konyhabútor...

Mit javasoltok a konyhabútor fogantyúk felújítására? 3 éve vettük a bútort, ezüst színűek a fogantyúk, de a sokat használt részeken erősen kopottak.

Figyelt kérdés
Szívesen lecserélném őket fém rúdfogantyúra, az egész napom rászántam a keresgélésre, de sehol nincs még csak véletlenül sem ilyen méretben a neten(5 fajta méret kellene, egyik sem stimmel). Még az jutott eszembe, hogy vannak ezek a króm hatású festékspray-k. Érdemes ilyenekkel próbálkozni, vagy ez is csak ideig-óráig lesz jó?

2021. febr. 13. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Tudom, hogy van más méretű fogantyú, de az általános szabvány az a 32 mm-enként növekvő. Amit linkeltél, a Hafele is ilyen. 96, 128, 160...

2021. febr. 14. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, látom van köztes méret is, azt nem is tudtam.
2021. febr. 14. 08:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Közben leszedtem egyet, rájöttem a problémára. Maga a fogantyú alumínium, de a széleken, sarkokon valamilyen fém, gondolom amiatt, hogy a felfogatás biztosabb legyen, így viszont azt csak lefestették, az van lepattogozódva, felhólyagosodva, maga az alumíniumnak nincs baja.
2021. febr. 14. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!