Mitől számít beépíthetőnek a konyhabútor a felújítási támogatás igényléséhez?
Szeretném lecserélni a konyhabútort és biztos, ami biztos megkérdezném, hátha más már megérdeklődte: mi a feltétele, hogy visszaigénylehessem a bútor árának felét?
-Bútorboltból, elemekként összeállított bútor is támogatott vagy csak asztalos által készíttetett? A kettő között gyakorlati szempontból nem biztos, hogy lenne különbség.
Ez így nem teljesen igaz, a számlák összességében kell lennie megosztva munka és anyagdíjnak.
Tehát a kérdés továbbra is: mondjuk az említett praktikeres konyhaszett elszámolható-e anyagdíként?
Nem számolható el a készen vett bútor, kizárólag a beépített.
Ez az elv a támogatásban, gondolom, hogy elméletileg semmi ne legyen könnyen mobilizálható, tehát biztos ott maradjon, ahova felvettet rá a támogatást.
Ugyanígy, ha veszel egy szabadonálló tűzhelyet, az nem számolható el,de ha veszel egy főzőlapot és egy sütőt, az igen.
6-os vagyok.
Egyébként teljesen igazad van abban, hogy a konyhaszekrény alsó része így is úgy is a földön áll, a felsőt meg felfúrod. De mindegy, igy találták ki. Gondolom, hogy egy asztalos által készített mégiscsak méretre gyártott, és kevesebb eséllyel jó bárhova. Nem tudom,szerintem igy gondolkodnak.
De tény, hogy a készen vásárolt bútor nem támogatható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!