Zalakerámia csempe, padlólap nagyon bóvli? felújítunk, és már a második burkoló mondta azt, hogy nem hajlandó lerakni.
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 18:37
1/6 anonim válasza:
nem olyan bóvli, de nehezebb vele dolgozni, nem lehet úgy püfölni, ahogy ők akarják, mert könnyen tört nálam legalább is. Ha lent van, akkor már semmi baj nincs vele.
2/6 anonim válasza:
Nekem a csoda drága olasz greslappal több bajom volt, sok lap olyan volt mint az ökörhugyozás.
Zalakerámiából a padlólap nagyon jó amit leraktunk, a csempével sem volt semmi baj (3-4e Ft árkategória), még a 60x20-assal sem. 1-2 db ban volt 1 vagy 2 mm, de annyi.
Saját kezűleg csináltunk mindent, mapei cuccokkal.
Igaz nem barkácsáruházban vettük, mert oda a selejtet viszik, hanem csempe/padlólap szaküzletben.
3/6 anonim válasza:
Zalakerámiánál vannak sokkal bóvlibbak is (Obi-s, Baumax-os olcsó vackok), de a Zalakerámián belül is vannak jobb és rosszabb minőségűek is.
4/6 anonim válasza:
Zalakerámia a rendszerváltás utáni 1-2 évtizedben szar volt, de azóta eléggé magas minőséget képvisel. Valóban vannak gyengébb szériáik, de azt általában jelzi is a gyártó.
5/6 anonim válasza:
Greslappal dolgozunk mi is. Zalakeramia ocska. Sajatkezuleg rakjuk le.
6/6 anonim válasza:
Nekem Obiban vett Zalakerámiával rakta le a burkoló a konyhát, az L-alakú előszobát és a wc-t is (padló+fal; 3-4 ezer ft-os). Egyetlen lap tört el rossz helyen, az össze többi pont úgy, ahogy akarta. Nagyon szeret a burkolóm panaszkodni, tényleg már tudom a teljes életét, de a csempére egy rossz szava nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!