Mi a véleményetek, tapasztalotok a zalakerámia WOODSHINE . Csempéiről?
Mi is nemsokára kezdjük,-én úgy gondolkodtam,hogy a Zalakerámia még is csak magyar termék,azt választanám...
Gyerekkori barátom a leendő burkoló. ő azt mondta,ne b@sszak ki vele,se magammal,válasszak bármi mást.
Nálunk zalakerámia van, soha többet... Sajnos árnyalatbeli különbségek vannak lapok között, ami csak akkor látszik ha egyben fent van. Illetve a lap felülete egy kis behatástól sérül. Ráadásul minden kis nyom egyből meglátszik rajta.
Nekem ez a tapasztalatom.
Én Alberot raktam.
A matt csempéről nagyon könnyen lepattan a festés(alatta fehér) Méretproblémák nem voltak, de az előbb leírt árnyalteltérés nekem is megvolt.
Persze csak miután leraktam akkor láttam én is.
Illetve a mázas fényes csempéknél is voltak mázhibás darabok, ami szerintem nem lehetne egy első osztályú csempénél.
Valamint lehetne egyenesebb is.... tudom, hogy nagy csempéről beszélünk, ha hálóba rakatod nem is feltűnő.
A dekorcsempéből 3 szorra sem tudtak jót hozni. 1 Festéshibás, és 2 saroknál lepattant darabot szerettek volna rámsózni.
Összefoglalva szerintem nem üti meg az első osztályú minőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!