Társashazban felújítas címén megtehetik, hogy hónapokig nem mehetek be a saját garázsomba és le kell szedetnem a frissen felújított redőnyeimet?
Fel van állványozva a ház és egy ilyen heverdert kéne visszarakni elég, de egy csomóan nem teszik vissza és azzal fenyegetőznek, hogy lezárják. Meg hogy szedessem le a frissen teltett redőnyimet, persze magam intézzem. A klímát már leszedették, persze azért is nekem kellett fizetni, de azt úgyse hasznaltam.
De a redőnnyel nem fogom megcsinalni. A garázsban vannak a munkaeszközeim meg az autóm, nem fogom kitenni tönkremenni az udvarra. Ha lezárják, hívhatok rendőrt?
Már elegem van ebből az egészből. Eddig is nehezen lehetett bejárni, mert minden szemét oda van pakolva másrészt minden reggel a garázs előtt szedegethetem a szögeket, de most durrant el az agyam...
A felújítás a társasházaknál szavazás alapján dől el, tehát a tulajdonosok akarata és érdeke. Annak a lebonyolítása, klíma, redőny, stb leszedése is ennek a része, bár lehetett volna erre is számlaképes külsőst megszavazni.
Viszont hónapokig elzárni valamit a tulajdonos elől ezen a címen, tűzrendészetileg tilos és szabályellenes!
2-es vagyok
javítom magam: tűzrendészetileg IS tilos
"Bocsi, szóval az állványozas a garázst érint egyelőre."
Mivel még nem találták fel a lebegő állványt ezért muszáj a garázsok elé állványozni, de én azt hittem hogy ez evindes. Na mindegy ha ennyire unatkozol akkor menj és vívd meg a társasházi csatáidat. A társasház megszavazta a felújítást, tartsd tiszteletben a többség akaratát. Lehet fröcsögni de magadat égeted.
Csak a szerencsétlen lakótársaidat sajnálom.
Lehet veled elég bajuk egyéb téren is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!