Ablakosokkal volt gondotok? Ha igen, mi?
Három barátnőmnél cseréltek az elmúlt 1-2 évben ablakokat, illetve a szüleim házában, de amilyen munkát végeztek, hát no comment.
Az egyik barátnőmnél felülről lengett az ablak az 5. emeleten, a másik barátnőmnél rosszul sikerült egy illesztés és betörött egy ablak. A szüleim kaptak egy belülről koszos üveget (amit utólag nem lehet korrigálni) egy másik barátnőmnél befolyt a víz az ablak alatt. Úgyhogy semmi jó tapasztalat.
Nálunk is ablakcsere lesz, jöttek is felmérni, külön kértem, magyaráztam is, miért nem szeretném, ha a két nagy (150×210 cm-es) ablakom osztott szárnyas lenne (ők azt ajánlották, de mondtam, hogy nem kérem). Ehhez képest kaptam egy árajánlatot, ami alapján egyáltalán nem vették ezt figyelembe, úgyhogy most rákérdeztem, hogy egyáltalán lehetséges-e az én kérésemnek eleget tenni.
Párom szerint egyszerűen csak tukmálni akarják ezt a megoldást (panellakásba való ablak és van nekik raktáron, így nekik ez kényelmes lenne), de nem hagyom ám magam. Sem az idő, sem az ára nem érdekel, csak gyártsák le, amit kérek, ennyi. :)
Értem. Azt tudd, hogy a természetes üveg ablak légáteresztő, tehát nem tudsz megfulladni a lakásban.
A kis belmagasság és a műanyag ablak miatt viszont 3 óránként (!!) szellőztetni kell, különben oxigénhiány lép fel.
Érdemes lenne megpróbálni javíttatni a fa+üveg ablakokat, árban alatta van ez a műanyagra cserélésnek.
Nehéz ma BÁRMIRE szakit találni, pláne nem egy budai fogorvos óradíjának a négyszereséért, de ilyen nagy beruházásnál érdemes lenne kitartani addig, míg sikerül felkutatni megfelelő embert...
Még valami: "nyomni kell, hogy be lehessen tenni,"
Lakótelepen nőttem fel, ez már új állapotában is így működött!:)
Nem győzködlek, hanem tájékoztattalak, hogy egy klasszisokkal jobb dolgot tudsz venni olcsóbban.
A műanyag az nagyon gyenge, minőségen aluli, "olcsó" dolog. Nem tartós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!