Tudnátok nekem mondani könnyített cserép márkát? Mindenhol kerestem az interneten, mindenhova kihozta a kereső, de sehol nem találtam ilyen cserepet, mert csak kulcsszavaknak állították be De valójában ilyet nem árulnak.
Figyelt kérdés
Meglévő OSB Zsindelyes tetőre szeretnénk cserepet rakni, ezért nagyon fontos lenne hogy minél könnyebb legyen. A szerkezet biztos hogy elbírja erős de azért nem akarjuk agyon terhelni sem.2020. dec. 4. 16:11
1/19 anonim válasza:
A létező legkönnyebb, legolcsóbb és legkorszerűbb a cserepes lemez.
Az nem jó??
2/19 anonim válasza:
150 kg/m2 a hóteher. Szerinted van értelme 10-20 kg-t spórolni a fedéssel?
3/19 anonim válasza:
Akármivel fedi, ahhoz még hozzáadódik a hó súlya.
Nem mindegy, hogy több tonna cserép van fent a házon és még arra esik rá a hó.
Ha még esik valaha egyáltalán...
4/19 anonim válasza:
Tondach XXL amit en a legkonnyebbnek talaltam.
Ez meg mindig a síkpala tomegenek majdnem haromszorosa.
5/19 A kérdező kommentje:
ezt nézem most, viszont ennek 10 ezer a m2-e. [link] ez ilyen lemezből van, és úgy kell összerakni mint a cserepet. 800 kg / m2 terhelhetősége és 2-3 kg /m2
2020. dec. 5. 00:04
6/19 anonim válasza:
Ez cserepeslemez. Nem cserép.
Ha ilyet keresel, Lindab, Gerard, stb, google rengeteget kiad cserepeslemez vagy lemezes cserép kifejezésekre.
7/19 A kérdező kommentje:
Ez nem sima cserepes lemez, ez prémum minőség. Nem egyben van, hanem pont mint a cserép, darabonként kell összerakni. ezért is 10 ezer-től van az ára/m2.
2020. dec. 5. 00:42
8/19 anonim válasza:
Tehát egy prémium cserepeslemez ;)
A cserép agyagból van, ez meg aluminiumból.
Nincs ezzel semmi gond, tedd fel, ha tetszik. (és ha a helyi önkormányzati rendelet nem tiltja)
9/19 A kérdező kommentje:
nem tiltja, de lehet hogy ökörség így belegondolva 3x-os áérat fizetni érte, ha ugyan olyan. csak gondoltam, mivel nem egybe "nyomtatott", így szebben mutat mint a cserepes lemez. Nem olyan mű a hatása, de lehet ennyit nem ér.
2020. dec. 5. 00:59
10/19 A kérdező kommentje:
írtam privátot.
2020. dec. 5. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!