Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az őszi érettségi...

Szerintetek az őszi érettségi is könnyített lesz úgy mint tavasszal?

Figyelt kérdés
Vagy mostmár nem annyira elnezoek? Én tavaszrol őszre halasztottam, de már nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt.

2020. okt. 1. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Most lesz szóbeli is.
2020. okt. 1. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Rendes érettségi lesz.
2020. okt. 1. 23:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rendes érettségi lesz és azt is, hogy szóbeli is.. A kérdésem az volt, hogy vajon nehezebb lesz e..
2020. okt. 1. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez lutri, van ami könnyű, van ami nehéz.
2020. okt. 1. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Nincs olyan, hogy egy érettségi könnyített vagy nehezített. Aki tanult annak könnyű volt, aki nem tanult annak nehéz volt a tavaszi érettségi. Ugyanez lesz majd az októberi érettségin is.

Mivel a tavaszi érettségiken is volt bukás, így a kérdésed nem releváns, mert véleményem szerint csak egy városi legenda.

2020. okt. 2. 05:37
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem volt könnyített a tavaszi sem. Sok ember bukott el egész osztályzatokat azon, hogy nem tudott szóbelire menni, ahol javíthatta volna az eredményét. Se könnyített, se nehezített nem lesz.
2020. okt. 2. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Én már meg is kaptam a behívót, lesz szóbeli...
2020. okt. 2. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak az a kérdés, hogy mi a logika abban, hogy a kozoktatasi intezmenyekbe nyelvvizsgázni, tanfolyamon részt venni, stb. nem léphet be külsős, érettségizni viszont igen...
2020. okt. 2. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan, mikor hoztak utoljára logikus döntést a közoktatásban? :D

Tavasszal párezer fertőzöttnél távoktatás meg anyámtyúkja. Most napi ezernél meg hordd a maszkot azt' kész.

2020. okt. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!