Melyik a praktikusabb?
Figyelt kérdés
Melyik bidé-zuhany a praktikusabb?
Amelyiknek a fején van a "nyomógomb" vagy amelyiknek a nyelén?
Fején:
Nyelén:
2020. aug. 5. 10:58
A kérdező szavazást indított:
Fején
Nyelén
7 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem is értem ezt a zuhany dolgot??
Nálunk vagy 20 éve van porcelánbidé, de eleve bele van építve.
2/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon-nagyon szeretnék bidét, de még sajnos kipróbálni sem volt alkalmam. Viszont egy pici panel lakásban lakom, tehát külön bidéről szó sem lehet. És a múltkor épp itt a Gyakorin indítottam egy szavazást arról, hogy ebben az esetben a WC-be beleépített bidé vagy a külön zuhanyzós lehet-e a jobb. És a külön zuhanyzós elsöprő sikert aratott. Konkrétan 6:0 -ra "győzte le" a beépítettet. Így most ebben gondolkodva tettem fel a következő kérdést, hogy akkor ebből melyik a praktikusabb.
2020. aug. 5. 14:48
3/6 anonim válasza:
Így már érthető.
Köszi, hogy vetted a fáradtságot a válaszra.
4/6 anonim válasza:
Én a wc fedőbe épitett bidé hive vagyok .baromi kényelmes.
5/6 anonim válasza:
Legjobb szerintem a kézi bidé zuhany, mert azzal bárhova, bármilyen szögből be tudsz célozni.
Aztán jön praktikun szempontjából WC ülőkébe épített vagy az ülőke alá szerelhető bidé. Ez is jó, de ha elromlik, akkor drágábban tudsz újat venni, nem minden testrész lőhető be vele könnyen, de gyerekek és idősek, az ezt könnyebben használhatják szerintem.
A legkevésbé praktikus a különálló bidé csésze, mert rengeteg helyet foglal, vízvezetékszerelő kell a beépítéséhez.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Már döntöttem, és kézi zuhany lesz. :)
2021. márc. 3. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!