Hogyan cseréljek zsinórt a redőnyön???
Vagy is NEM is csere,hanem új zsinór befűzése!Kiidegel ez a sz@r!!!
Nincs benne a régi zsinór..
Nagyon~nagyon szépen kérek mindenkit,csak olyan írjon,aki már hasonlóan szenvedett ilyennel...és "látja,érti",mi a bajom...
Hogy hol akadtam el?--- nos az első nagy gondom:
kézzel feltekertem a redőnyt,de a zsinór csatlakozót(azt a kis lyukat ami a zsinór~tartó oldalában van) csak akkor "látom" ha a redőny kb 20~30 centit le van engedve. Tehát a zsinór tartó csévére//tárcsára ugye teljesen felhúzott állapotban 2~3 menet zsinórt kéne(elő) tekerni. Ezt hogyan??? még ha sikerülne is,utána hogy a francba dugjam a zsinór végét a tárcsa oldalába bele//át????-hogy utána csomót tudjak kötni rá.
Ha ez is sikerülne(SAJNA NEM)akkor meg hogyan tudnám feszesre húzni a zsinórt?
___Ugye a tárcsa oldalában lévő lyukon áthúztam a zsinórt,kötöttem rá csomót de hogy húzzam vissza,hisz 3x körbe van tekerve a tárcsán.
Na ezt nem tudtam vagy 2 óra alatt megoldani...
utána átvezetni a toktoldón,ésbefűzni az automatába ehhez képest gyerekjáték lenne...
Műanyag ablak,és redőny,és a tokon beül a lamellákat csak kb.2 centire tudom(a másik) oldalra el/át tolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!