Milyen fali kazánra cseréljem a mostani termomax inka24K-t?
1 éve megmondta a szerelő hogy kuka...most adta meg magát. Erősen árérzékeny vagyok(csak a gyesre felvehető hitelből tudom megoldani) ugyanakkor egy megbizható készüléket szeretnék.
Egyedül vagyok 3 gyerekkel és mostanában nagyon nem izzadunk...HELP!!!!
Immergas-t javasolnám. Nagyon megbízható + kapsz rá 5 év garanciát.. árukeresőben nézem 245.000 ft Immergas Victrix TT 24 típus...
Azzal számolj hogy egy kazáncsere költsége nem csak ebből áll. (kivitelezés, kémény felülvizsgálat, terv stb.)
Terv felülvizsgálat? ((((((
Csupa jó hír. Annyira örülök hogy nincs 10 éve hogy külön gyártották a kazánhoz a kéményt. .. akkor nem foglalkoztam Ezekkel úgy gondoltam hogy ha van férfi a háznál... nem véletlenül ment szét a kazán se, a rendszer is sz@r. .. olyan mintha elölről kéne kezdeni :(
Sírni se tudok már :( a gyomrom rá ment az egész ....
Ma derült ki hogy nem vagyok hitelképes se hiába nem vagyok khr listás. ... :( soká lesz jóidő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!