Egymillióból hogyan lehet telket venni, ill. építkezni?
27 vagyok, és szeretnék végre a saját lábamra állni, de ha beledöglök sem tudok egymilliónál többet összeszedni ( ez az összeg is 7 év munkájával jött össze.)
Hogyan tovább?
Válaszokat előre is köszönöm!
A csok és az asszonyhitel esetén kb 5 év múlva fognak bedőlni a hitelek. Akiknèl nem születik meg a kellő gyerek, nekik egy összegben kell visszafizetni a kanattamogatasokat meg késedelmi kamatokat, minden szart, akár a 10 milliós asszonyhitelnèl 2 milliót kell egy összegben.
Valószínűleg sokan árulni fogják majd akkor a házukat és olcsóbban fel lehet vásárolni.
De ha jönne valami válság vagy kiraknànak az uniòbol, akkor is jól járna, aki házat venne.
Valószínűleg 5-10 even belül lesz lehetőség normal áron vásárolni. Addig sporolj ezerrel, hogy legyen kp-d.
De én simán megprobalnam a külföldi munkát is, az égvilágon semmit nem veszìthetsz, ennél rosszabb, kevesebbet fizető munkahekyed tuti nem lesz. 😀
27 évesen nem volt egy vasam sem és hozzád hasonlóan kilátástalannak láttam at életemet... Én nemhogy 1milliót, de egy fillért nem spóroltam össze addigra... Céltalanul tengtem, lengtem... Csak 28 évesen jöttem rá, hogy akkor követtem el a legnagyobb hibát mikor nem csináltam szakmát. Fűtés, és fűtéstechnológiák mindig is érdekeltek, csináltam egy fűtésrendszer szerelői tanfolyamot, 1 évet dolgoztam egy szakinál minimál bérért, közben csináltam egy vízvezeték szerelőit is, aztán belevágtam vállalkozóként...
34 éves vagyok, most költöztünk be barátnőmmel 4 hónapja a házamba, amit készpénz megvettem. Semmi hitel, semmi szarság... Lecsengettem egy székesfehérvártól 15kmre lévő kádárkockára 6milliót, belakjuk, felújítjuk, addig is spórolok tovább, 2-3 év múlva eladom és veszek egy modernebbet.
Szóval ne keseregj, nem vagy lecsúszva semmiről, de ha 7 év meló alatt 1milliót tudtál összespórolni, akkor előbb a melódat/szakmádat cseréld le... Nekem ez most kb másfél havi keresetem.
Amúgy igényszint lérdése, van aki boldogtalan palotában, és van aki boldogan él egy bádog viskóban egy zártkertben (ezt akár meg is kaphatod 1millióból.)
Konkrétan gyerekkori haverjaim közül van példa mindkettőre.
#13-as meséld már el azt hogy sikerült?
Havi 50 ezret félre rakni, 120 ból maradt 70 ezred és ebből még albit is fizetsz?
Nem rosszindulatból kérdezem, csak kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!