Egymillióból hogyan lehet telket venni, ill. építkezni?
27 vagyok, és szeretnék végre a saját lábamra állni, de ha beledöglök sem tudok egymilliónál többet összeszedni ( ez az összeg is 7 év munkájával jött össze.)
Hogyan tovább?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sehol!
(Nálunk vidéken dombon lévő pici hobbitelken álló szobányi viskót nem tudnál ennyiből venni)
Hogyan tovább? Mèg ha 10 milliód lenne sem tudnál nekiállni építkezni...
Úgyhogy marad a munka, mégtöbb munka, aztán hitel és nyugdíjig fizetheted vissza...
Ha jól számolom ez havi 11-12 ezrèvel gyűlt össze. Sajnos ez nagyon kevés.
Érdemes lenne külföldön szerencsét próbálnod. Vannak olyan munkák nyugat-europaban, ahol a szállást is adjàk. Muszáj leszel többet félre tenni, 1 misire még szerintem hitelt sem adnak.
Rengeteg magyar dolgozik nyugaton, jóval többet félre lehet rakni, normális, európai bérek mellett. Ha nincs veszteni valód próbáld meg. Egyébként is a plafonon vannak az ingatlan árak, ráadásul a falusi csokot is rebesgetik, nem ésszerű mostanában házat venni.
Lentebb fognak menni az árak valószínűleg ilyen 5 év múlva. Ha addig tudnál spórolni nagyobb mértékben, valószínű jól járnál.
Sajnálom egyébként, piszok nehéz helyzet. Az albérlet is drága, saját meg ilyen tempóban esélytelen. :( Mocskos egy világ, szerintem felèr a modern kori rabszolgasággal ez..
sok ideig voltam közmunkás, 4 évig( és csúnyán kihasználták a helyzetemet) úgy hogy rengeteget bántottak közben...
hogy én mennyit sírtam eközben, istenem....
és az mikor lesz? egyre öregebb vagyok, és úgy érzem mintha sose lenne vége...
*hastag rabszolgaélet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!