Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Normális, hogy reggel fél...

Normális, hogy reggel fél 7-kor elkezdik?

Figyelt kérdés
Szemben egy társasházat építenek és már fel 7-kor elkezdenek dolgozni a munkagépek. Megtehetik vagy lehet ezert szólni?
2018. aug. 16. 07:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Remek alkalom, hogy a gyerek elkezdje megtanulni, hogy a világ nem róla szól. Vannak fények, zajok, zavaró körülmények, amiket meg kell tanulni tolerálni.

Persze lehet óvni mindentől, de ez az első lépés afelé, hogy egy hisztis zsarnokot nevelj...

2018. aug. 16. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Településfüggő. Nálunk reggel hét és este nyolc között lehet, szombaton nyolc és hét között, vasárnap egyáltalán nem.

A helyi szabályzatot nézd meg.

2018. aug. 16. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

Nálunk a picik is 6 kor ébredtek,aztán vittem a bölcsi,oviba őket.= kor nekem is munkakezdés volt.

Szerintem nem a kis gyerekről van szó,mert az tud aludni zajban is .Nagyon is rólad,aki túl kényelmes életet élsz.

2018. aug. 16. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

13

Nincs olyan, hogy túl kényelmes élet. Irigykedsz, hogy neked nem az jutott vagy mi?

2018. aug. 16. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Szerinted a ti házatokat lábujjhegyen építették, avagy az angyalok repítették oda már készen??!

2018. aug. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!