Normális, hogy reggel fél 7-kor elkezdik?
Figyelt kérdés
Szemben egy társasházat építenek és már fel 7-kor elkezdenek dolgozni a munkagépek. Megtehetik vagy lehet ezert szólni?2018. aug. 16. 07:24
1/15 anonim válasza:
Majd nyilván délben kezdik el, a legnagyobb melegben, egy hülye miatt...
2/15 anonim válasza:
Az építövállalatoknál legkésöbb 6-kor kezdödik a munkaidö!
3/15 anonim válasza:
Nemsokára véget ér a nyáriszünet, akkor majd te is korán kelsz és már nem fog zavarni mert úgy is menned kell a suliba.
4/15 anonim válasza:
Az nincs is olyan korán. Megtehetik persze, ez egy ilyen munka. Melegben nem lehet fizikai munkát végezni, így korán kezdenek, meg is értem őket.
Ne foglalkozz velük, ők sem foglalkoznak veled.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem már elég volt az iskolabol. Egyébként nem én, hanem a másfél éves gyerekem kelt rá fel.
2018. aug. 16. 07:35
6/15 anonim válasza:
Fél hétkor dolgozhatnak nyugodtan!
7/15 anonim válasza:
6-kor kezdenének, de reggeliznek. Normális. A kisgyereked meg kitűnő tanulmányt folytathat az építkezés szemlélésével - biztos vagyok, hogy érdekli! Képzeletében ő a darukezelő! - és meglásd, építészmérnök lesz belőle! Majd a c.v.be beírhatja: 'Már 18 hónaposan részt vettem egy építkezésen' .. stb.
Nálunk is korán kezdtek. De 5-kor csak tréler jött (az nem járhat nappal) bipp bipp bipp tolatott kicsit, ledobálták a gerendákat stb és ezt követően hatig síri csend volt.
8/15 anonim válasza:
Persze. Szólhatsz, hogy a te gyereked 8-ig alszik, előbb ne kezdjék el a munkát és majd a délutáni alvást is jelentsd be, hogy akkor is álljanak le az építkezéssel. A munkaidő legtöbb helyen 6 órakor kezdődik (legalább is ha valaki nem hivatalban, irodában dolgozik). Minden tiszteletem az anyukáké, de ez a rapli már szörnyen idegesítő, mikor azt gondolják az egész világ őhozzájuk alkalmazkodik. Aztán van még a másik szomszéd anyuka a gyerekével, akik meg 10 órakor kelnek, mert éjjel a gyerek hasfájós volt, ezért nem tudják magukat kialudni. Hát ez van.
9/15 anonim válasza:
Igen, szóljál nekik, hogy 8-ig aludni szeretnétek, aztán majd a szomszéd szól, hogy ő meg éjszakás volt, ő délután 2-ig szeretne aludni, utána a másik szomszéd szól, hogy délután sziesztázna, 4-ig ne dolgozzanak, aztán az összes lakó szólhatna nekik, hogy szeretnének tv-zni, és ne zajongjanak este 8-ig, utána meg már úgyis este van, és aludni szeretne mindenki, úgyhogy akkor se dolgozzanak. A társasház meg majd megépül magától.
10/15 anonim válasza:
Ilyen ez. Sajnos nem állhat meg az élet mert a gyereked aludna. Ezt azért beláthatod te is. Pl én is szoktam éjszakázni. Délelőtt alidni kell. De nem várhatom el hogy e miatt senki ne csináljon semmit az utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!