Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Vissza kell adnom a nem...

Vissza kell adnom a nem rendelt, nem fizetett, de kiszállított és átvett terméket?

Figyelt kérdés

Házfelújításhoz rendeltünk színes vakolatot, ragasztót, stb., és lerakott a szállító fehér vakolatot is. Jeleztem, h az szerintem nem ide való, de erősködött, h az ide van rendelve, itt hagyja. Én nem értek hozzá, h az szükséges-e a munkálatok során, hát beleegyeztem.

Ma hívott egy tag a cégtől, h visszavinnék, tévesen hagyták itt. Nem volt valami udvarias, legszívesebben vissza sem adnám.

Megtehetem?

#jog #lehetőség #vakolat #Nem rendelt anyag
2017. okt. 25. 14:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10: visszaadom, azért sem tagadtam, mert nekem nem kell, csak a suttyóságot nehezen viselem.
2017. okt. 25. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Ilyenkor hívd vissza a gyökeret hogy "Jó volna ha eltakarítanák a szemetet amit az AKARATOD ellenére rakott le a sofőr, kib@$ztad az utcára mert NEM A TIED ezért vigyázni se fogsz rá! Úgyhogy jobb ha sietnek a pötsfejek!"
2017. okt. 26. 09:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó tetszik :-) A minimum, hogy elnézést kérnek. És akkor mennek, amikor neked megfelel.
2017. okt. 31. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!